ProArgi-9+:lle Camexpo-messujen parhaan uuden tuotteen palkinto


Yli 15 000 ihmistä vieraili vastikään Lontoossa järjestetyillä Camexpo-messuilla, joille luonnollisen hyvinvoinnin ammattilaiset kokoontuivat esittelemään uusimpia tuotteita ja osallistumaan terveysalan asiantuntijoiden työpajoihin. Tänä vuonna kaksipäiväisillä messuilla oli mukana myös ryhmä Synergy-tiimin jäseniä, jotka esittelivät Synergyn suosittua ProArgi-9+-tuotetta.

Kaikilla messuille osallistuvilla terveysalan ammattilaisilla, terapeuteilla, farmaseuteilla ja hyvinvointituotteiden jälleenmyyjillä oli mahdollisuus äänestää parasta uutta vaihtoehtotuotetta. ProArgi-9+ päihitti muut uusien tuotteiden esittelyssä avajaispäivänä mukana olleet 35 tuotetta ja voitti parhaan tuotteen palkinnon.

”Tämä on ensimmäinen kertamme Camexpo-messuilla, ja tapahtuma on ollut mahtava”, Synergy-tiimin Lorraine Knight kertoi palkinnon saatuaan. ”Palkinnon voittaminen oli meille upea saavutus, ja se lisää tuotteemme tunnettuutta – mielestämme ansaitusti. Se toimii jatkossa hyvänä suosituksena, ja olemme todella iloisia voitosta.”

Lorraine Knight ja Peter Tarbitten pitivät Synergyn osastoa pystyssä Tamara McKenzien, Mark Westonin sekä sponsoriensa Paul ja Kate Flintin avustuksella. He kannustivat vierailijoita kokeilemaan tuotetta ja palaamaan raportoimaan tuloksista 45–60 minuutin kuluttua. Selvä enemmistö tuotetta kokeilleista piti siitä kovasti, ja ProArgi-9+ äänestettiin parhaaksi uudeksi vaihtoehtotuotteeksi luottavaisin mielin. Messujen loppuun mennessä Synergy oli saanut joukon uusia asiakkaita ja jälleenmyyjiä.

”Palkinto todistaa, että ihmiset haluavat ja tarvitsevat ProArgi-9+:n kaltaisia tuotteita”, Paul Flint toteaa. ”Ihmiset, jotka eivät koskaan ole kuulleetkaan tuotteesta, ovat välittömästi kiinnostuneita sen terveyshyödyistä. Tuotetta kokeillessaan he huomaavat vaikutukset heti. Camexpo-messut ovat tuttu tapahtuma terveysalan ammattilaisille varsinkin Isossa-Britanniassa, joten palkinto on hyvä puheenaihe jatkossa, kun esittelemme tuotetta terapeuteille ja muille hyvinvoinnin ammattilaisille.”

On hienoa, että tuhannet arvostetut terveysalan ammattilaiset pääsivät tutustumaan ProArgi-9+-tuotteeseen. Tästä kuuluu suuri kiitos alan messuille ja brittiläisille tiimin jäsenille.

TÄÄLLÄ voit lukea lisää Camexpo-palkinnoista.CONVERSATION

Instagram

Follow Us