Vinkkejä pätevöityneiltä: kerro oma tarinasi

Jo ennen Elite Honors -mallin käyttöönottoa syyskuussa 2015 Synergyn johtajat haastoivat menestyksekkäimpiä tiimin jäseniä täyttämään Elite Honors -pätevöitymisvaatimukset, ja kymmenet tiimiläiset tarttuivat haasteeseen. Ne, jotka saivat asiakkailta ja jälleenmyyjiltä riittävästi tilauksia CV-volyyminä laskettuna, saivat Elite Honors Founder -nimikkeen. Nyt he sponsoroivat muita Elite Honors -pätevöityneitä tiimin jäseniä.

Elite Honors Founder -jäsenet uskovat, että Elite Honors -malli tuottaa jäännöskatetta pitkällä aikavälillä ja palkitsee myös lyhyellä aikavälillä. Siksi he haluavat jakaa menestyksensä salaisuudet myös muiden kanssa. TÄÄLLÄ pääset tutustumaan Elite Honors -malliin tarkemmin.

Islantilainen Team Manager Anna Margrét Bjarnadóttir työskenteli matkailu- ja kulttuurialalla koko uransa, ennen kuin hän löysi verkostomarkkinoinnin. Vuosikymmenien kokemuksensa ansiosta Anna Margrét on erinomainen lisä Islannin Synergy-tiimiin. Hän käyttää myyntitaitojaan monien sellaisten laitosten, tuotteiden ja aatteiden hyväksi, joista hän välittää.

”Vahvuuteni liittyvät ensisijaisesti tiimin rakentamiseen”, Anna Margrét sanoo. ”Suhtaudun Synergy-liiketoimintaan intohimoisesti, joten minulle on helppoa puhua aiheesta ja hankkia siten uusia asiakkaita ja jälleenmyyjiä. Mitä enemmän asiaansa uskoo, sitä helpompaa siitä kertominen on.”
Synergyn liiketoimintamahdollisuutta esitellessään Anna Margrét kertoo aina oman menestystarinansa. Harva asia on vakuuttavampi kuin elävä todiste Synergyn tarjoaman mahdollisuuden aitoudesta. Anna Margrét kertoo mahdollisille jälleenmyyjille ajoistaan matkailualalla. Vaikka hän pärjäsi työssään erinomaisesti, hänen palkkansa oli aina pieni.

”Verkostomarkkinoinnissa minua kiehtoi sen tasa-arvoisuus. Tavallisesti Islannissa naiset ansaitsevat lähes 19 % vähemmän kuin samassa ammatissa samalla tasolla työskentelevät miehet”, Anna Margrét kertoo. ”Synergyllä kuka tahansa voi menestyä. Suhtaudun liiketoimintaan niin intohimoisesti, koska olen yksinhuoltajaäiti ja haluan tarjota tyttärelleni hyvän elämän. Terveyteni heikkeni ja jouduin lopettamaan työt, mutta se osoittautui onnenpotkuksi. Tutustuin Synergyyn ja huomasin mahdollisuuteni parantaa oman terveyteni lisäksi myös muiden elämänlaatua.”

Anna Margrét kertoo, että vaikka hän on hyvä rekrytoimaan jälleenmyyjiä, Synergy-asiakkaiden hankkiminen ei kuulu hänen vahvuuksiinsa. Hän on kuitenkin tarttunut haasteeseen ja pyrkii lisäämään asiakasmääräänsä, koska se on Elite Honors -ansaintamallin ja liiketoiminnan kasvattamisen kannalta tärkeää.

”Minusta on hienoa, että käytettävissämme on näin yksinkertainen järjestelmä ja että näemme edistyksemme Pulse-portaalista. Myös kouluttamamme ihmiset voivat seurata Elite Honors -pätevöitymisprosessiaan, mikä auttaa mallin toisintamisessa”, Anna Margrét sanoo. ”Kun meillä on kuukausittaiset suuntaviivat, pystymme kuvittelemaan asettamiemme tavoitteiden täyttymisen. Se, mikä on kuviteltavissa, on myös saavutettavissa.”


CONVERSATION

Instagram

Follow Us