Itävaltaan kolme Go Elite -bonusta


Itävallan Synergyn Elite Honors -menestys on jälleen ollut ällistyttävä. Lähes kolmannes kaikista huhtikuussa Elite Honors -pätevöityneistä jäsenistä oli itävaltalaisia. Lisäksi neljä Go Elite 10 -bonuksen ansainnutta jäsentä olivat Itävallasta – mukaan lukien Pearl Executive Franz Friess, joka on ansainnut Go Elite 10 -bonuksen jo kuudesti.

Nyt myös kaksi Franzin kumppaneista, Maria Proskovits ja Helmut Jelinek, ansaitsivat 1 200 euron Go Elite 10 -bonuksen ensimmäistä kertaa. Kymmenen Elite Honors -pätevöityneen jäsenen sponsorointi on osoitus siitä, että heillä on erinomaiset johtajuustaidot ja että he ovat todella omistautuneita asialleen.

Lue lisää ELITE HONORS -mallista ja GO ELITE -bonuksesta

MARIA PROSKOVITS, TEAM DIRECTOR

Kun Maria tajusi, että hän voisi helposti sponsoroida ensin kahta ja sitten neljää Elite Honors -pätevöitynyttä jäsentä, hän asetti tavoitteekseen kymmenen pätevöityjän sponsoroinnin. Mentorinsa Franz Friessin ja tämän suunnittelutaitojen tuella Maria saavutti tavoitteensa. Hän on todella ylpeä niin itsestään kuin tiimistäänkin. Tämä on kahdeksas kerta, kun Maria itse Elite Honors -pätevöityi.

Maria uskoo, että Elite Honors -malli ja Go Elite -kampanja muodostavat nerokkaan liiketoimintamallin, joka motivoi tiimin jäseniä asettamaan tavoitteita ja saavuttamaan ne. Tiiminsä ja aviomiehensä Aloisin tuella Maria määritti itselleen huhtikuun alussa selkeät päämäärät, joihin hän myös pääsi.

”Elite Honors tekee liiketoiminnan rakentamisesta yksinkertaisempaa”, Maria sanoo. ”Synergy WorldWiden loistava ansaintamalli edistää myös kumppaneiden liiketoimintaa ja tukee heidänkin Elite Honors -pätevöitymistään.”

HELMUT JELINEK, TEAM DIRECTOR

Helmutin taloudellinen tilanne ja terveys ovat ehdottomasti parantuneet siitä, kun hän allekirjoitti Synergyn liittymislomakkeen vuonna 2010 ja ryhtyi rakentamaan liiketoimintaansa vuonna 2011. Elite Honors -mallista ja Go Elite -kampanjasta kerrottiin eurooppalaisille tiimin jäsenille vasta elokuussa 2015, ja sittemmin Helmut on Elite Honors -pätevöitynyt jo yhdeksän kertaa – siis joka kuussa. Yhdeksäntenä pätevöitymiskuukautenaan hän myös sponsoroi kymmentä Elite Honors -pätevöitynyttä jäsentä ja ansaitsi Go Elite 10 -bonuksen.

”Elite Honors -malli on ainutkertainen”, Helmut sanoo. ”Siinä painotetaan yksinkertaisuutta ja itsekuria, jotka vahvistavat myös kumppaneiden menestystä.”

Helmut sanoo itsensä ja tiiminsä suhtautuvan Elite Honors -malliin tosissaan. Toisinnettavasta mallista on hyötyä kaikille.

”Liiketoiminta on vakaalla pohjalla, asiakkaat arvostavat säännöllistä palvelua, ja saamme joka kuukausi uusia asiakkaita ja kumppaneita”, hän kertoo.

Synergy WorldWide haluaa parantaa koko ihmiskunnan elämänlaatua perinnön jättämisen periaatteensa mukaisesti. Helmut uskoo, että Elite Honors -mallin avulla hänen tiiminsä pystyy tähän.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us