UUSI TEAM DIRECTOR: STEFAN DÖRFLERItävaltalainen Stefan Dörfler tutustui verkostomarkkinointiin pian lukiosta päästyään. Mitä tarkemmin hän perehtyi liiketoimintamalliin, sitä enemmän se häntä kiehtoi. Hän ymmärsi, että hänen mahdollisuutensa verkostomarkkinoinnin saralla olivat rajattomat, ja ajatus liiketoiminnan rakentamisesta ystävien kanssa miellytti häntä.

Stefan on Euroopan nuorimpia Team Directoreita. Hän kuuli Synergystä ensimmäistä kertaa esitelmässä, jossa keskityttiin yrityksen laatusitoumukseen. Tuolloin hän ei edes tiennyt kyseessä olevan verkostomarkkinointiyritys, mutta häneen teki vaikutuksen se, että kaikki tiimin jäsenet olivat kiinnostuneempia maailman terveystilanteen parantamisesta kuin palkkioista. Niin hänen mielestään kuuluukin olla.

Vaikka Stefan ei alkuun ollut edes varma, miten hän menestyisi verkostomarkkinoinnissa, hän on ylittänyt odotuksensa. Hän on myös ymmärtänyt pystyvänsä suuriin saavutuksiin Synergyn kautta. Stefanille on aina ollut tärkeää auttaa perhettään, ystäviään, tuttaviaan ja muita oman yhteisönsä jäseniä. Koska hän tekee niin päivittäin Synergyn tuotteiden ja liiketoimintamahdollisuuden kautta, hänen saavutuksistaan kelpaa olla ylpeä.

Verkostomarkkinointiin tutustumisensa jälkeen Stefan on myös kouluttautunut henkiseksi valmentajaksi, ja koulutuksesta on hyötyä myös Synergy-liiketoiminnan hallinnassa. Liiketoimintansa ansiosta hän pystyy myös pitämään vapaata taloutensa kärsimättä. Hän on ylpeä Team Directorin nimikkeestään, eikä se kuulemma jää hänen ylimmäksi tasokseen.

”En tiedä mitään toista alaa, jolla ihmiset saavat samanlaista tunnustusta saavutuksistaan”, Stefan sanoo. ”On mukava tietää, ettei työni ole turhaa.”

Stefan toivoo näyttävänsä ikätovereilleen, että myös nuorten ihmisten on mahdollista toimia roolimalleina. Hänelle ikä on pelkkä numero, eikä sen tarvitse sanella, mitä kukin tekee. Ihmisten tulisi muistaa, että jokainen muovaa kohtalonsa itse iästään ja elämänvaiheestaan riippumatta.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us