Greg Probertin Euroopan-kiertue valtava menestysYli 1 500 tiimin jäsentä eri puolilta Eurooppaa kokoontui kuuntelemaan Nature’s Sunshine Productsin toimitusjohtajan Greg Probertin seuraavien viiden vuoden visiota Synergyn varalle ja tapaamaan miestä kasvotusten Helsingissä, Lontoossa ja muissa Euroopan-kiertueen kaupungeissa. Yhdessäkään tapaamisessa ei näkynyt ainuttakaan tyhjää tuolia. Lisäksi osa yleisöstä seurasi tilaisuuksia live-lähetysten kautta. Myös Synergy WorldWiden johtaja Dan Norman ja Euroopan-myyntijohtaja Carmelo D’Anzi olivat mukana paljastamassa Synergy Europen suunnitelmia. 

Innostus tilaisuuksissa oli käsin kosketeltavaa. Synergy Europen kasvuvauhti on huima, mistä on kiittäminen jäsenten sitoutuneisuutta ja selkeää tulevaisuudenvisiota. Tiimin jäsenillä on yhteinen kuva tulevaisuudesta. Tehdyt lupaukset pidetään – tästä toimii hyvänä esimerkkinä Euroopan-pääkonttorin avaaminen Barcelonaan. Synergyn yritysjohdon ja tiimin jäsenten vuorovaikutus on vahvaa.

”Kaikissa tapahtumissa huomioni kiinnittyi ihmisten katseisiin”, Carmelo kertoo. ”Näin, että he uskoivat välittämäämme viestiin lujasti.”

Kaikki paikalla olleet Synergyn jäsenet ottivat viiden vuoden suunnitelman vastaan hyvin. Synergy on uuden aikakauden kynnyksellä, ja tiimin jäsenten keskuudessa on havaittavissa palavaa energiaa. Uskomme, että Synergy Europella on tärkeä rooli viiden vuoden suunnitelman toteuttamisessa. Tavoitteiden saavuttaminen edellyttää ankaria yhteisiä ponnisteluita, mutta Eurooppa on valmiina haasteeseen.

Kiitokset Synergy Europen ahkerille general managereille kiertueen järjestämisestä. He tekevät upeaa työtä, emmekä voi kiittää heitä tarpeeksi heidän tuestaan. 


CONVERSATION

Instagram

Follow Us