ENÄÄ TÄMÄ KUUKAUSI AIKAA PÄTEVÖITYÄ TEAM MANAGER ACADEMYYN


Viimeinen päivä Team Manager Academyyn pätevöitymiselle on 31.5. Joko olet varmistanut oman paikkasi?

Tämä Synergy Europen menestyksekkäimmille jäsenille tarkoitettu tapahtuma järjestetään joka kesä, ja luvassa on joka vuosi hyödyllisiä liiketoiminnan rakentamiseen keskittyviä luentoja ja koulutuksia. Tänäkin vuonna pätevöityneet jäsenet suuntaavat Itävallan kauniiseen Telfsin ja majoittuvat viiden tähden Interalpen-Hotel Tyrolissa.

Itävallan Alpit kuuluvat Keski-Euroopan henkeäsalpaavimpiin paikkoihin, ja ympäristö on omiaan oppimiselle, ihmissuhteiden muodostamiselle ja rentoutumiselle. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 16.–19.6.

Pätevöitymisohjeet löydät alta:

1. Sinun täytyy edetä Team Manageriksi (14 000 CV) ensimmäistä kertaa kesäkuun 2015 ja toukokuun 2016 välisenä aikana.

TAI

2. Sponsorina sinun täytyy säilyttää Team Managerin nimike vähintään kerran kesäkuun 2015 ja toukokuun 2016 välillä, ja jonkun henkilökohtaisesti sponsoroimistasi tiimin jäsenistä täytyy ansaita paikka Team Manager Academyyn.

TAI

3. Jos olit mukana vuoden 2015 Team Manager Academyssä, sinun täytyy edetä tähän saakka korkeinta saavuttamaasi tasoa pidemmälle.

Synergy maksaa ateriat, majoituksen ja aktiviteetit yhdeltä osallistujalta kutakin pätevöitynyttä jäsentiliä kohden. Matkansa jäsenet maksavat itse. Pätevöityneet jäsenet voivat ottaa mukaansa yhden vieraan, mutta he ovat itse vastuussa vieraansa kustannuksista. Tarkemmat tiedot kerrotaan Team Manager Academyn kutsuissa.

3 SYYTÄ PÄTEVÖITYÄ

Koulutustilaisuudet
Team Manager Academyssa on luvassa muiden muassa Synergyn johtajien ja general managereiden pitämiä esityksiä ja koulutuksia. Paikalle on kutsuttu myös motivoivia puhujia. Tämän vuoden tilaisuuksissa osallistujille paljastetaan lisätietoja Synergyn tulevaisuudensuunnitelmista. Niistä on apua valmistautumisessa tulevaan. Tapaamisissa kerrottavaa arvokasta tietoa ei ole saatavilla missään muualla.

Ylellisyys
Interalpen-Hotel Tyrol on täyden palvelun hotelli, jonka tilavista huoneista aukeaa vaikuttavia vuoristonäkymiä. Puuyksityiskohdat luovat ihastuttavan maalaismaisen vaikutelman, jota ympäröivät vuoret korostavat. Hotellissa on myös kaunis kylpyläosasto ja upea ulkouima-allas, ja paikan ruoka tuo veden kielelle.

Hauskanpito
Team Manager Academyn yhteydessä järjestetään joka vuosi interaktiivisia tapahtumia, joissa osallistujat pääsevät solmimaan suhteita, pitämään hauskaa ja esittelemään taitojaan. Tämän vuoden aktiviteetit ovat upouusia. Team Manager Academyssä tarjotaan myös herkulliset lounaat ja illalliset, joiden aikana tiimin jäsenillä on loistava tilaisuus ystävystyä muiden Euroopan menestyksekkäimpien jäsenten kanssa.

Toivottavasti vuoden 2016 Team Manager Academyyn saapuu paljon niin ensikertalaisia kuin kokeneita konkareitakin. TÄÄLLÄ voit lukea Team Manager Academystä enemmän.




CONVERSATION

Instagram

Follow Us