UUSI TEAM DIRECTOR: MIRVA MARTIKAINEN

18.5.16



Vakavat terveysongelmat ovat suomalaisen Mirvan perheessä yleisiä, ja siksi omasta terveydestä huolehtiminen on hänelle tärkeää. Hän halusi lievittää perheensä terveyskriisiä ennen omaa ikääntymistään, ja sitä kautta hän kiinnostui Synergyn tuotteista marraskuussa 2011. Tuotteiden vaikutus hänen perheenjäsentensä terveyteen teki häneen nopeasti vaikutuksen.

Mirva on sairaanhoitaja ja yrittäjä.  Ammattinsa ansiosta hän tunnistaa laadukkaan ravintolisän sellaisen nähdessään, ja hän luottaa Synergy-tuotteisiin täysin.

”Team Director -nimikkeen saavuttaminen on osoitus siitä, että yhä useammilla ihmisillä on hyviä kokemuksia Synergyn tuotteista ja että he käyttävät niitä entistä enemmän”, Mirva sanoo.

Mirva rakentaa omaa perintöään tekemällä joka vuosi lahjoituksia eri organisaatioille, kuten paikalliselle lastensairaalalle. Synergy-liiketoimintansa kasvaessa Mirva aikoo kasvattaa myös lahjoitussummia.

Mirva on ylpeä Synergystä, ja hänestä on ihanaa kuulla, millainen vaikutus Synergy-tuotteilla on ollut tyytyväisten asiakkaiden ja jäsenten elämänlaatuun. Hän suhtautuu tulevaisuuteen positiivisin mielin tietäen, että Synergy WorldWide on viitoittanut tien kohti optimaalista hyvinvointia.

Synergy WorldWide

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.