Saksalle, Itävallalle ja Slovenialle uusi General Manager


Meillä on ilo esitellä Synergyn eurooppalaisen johtotiimin uusin jäsen: Nader Poordeljoo. Nader tutustui verkostomarkkinointiin jo 15 vuotta siten, ja hänellä on runsaasti aiempaa kokemusta alalta.

Nader syntyi Iranissa, mistä hän muutti Alankomaihin 13-vuotiaana. Saatuaan koulunsa päätökseen hän muutti vuonna 2001 Alankomaista Saksaan, missä hän asuu edelleen. Hän puhuu persiaa, hollantia, saksaa ja englantia.

Muutettuaan Saksaan Nader sai töitä kansainvälisestä ERGO Group -vakuutusyhtiöstä, ja pian sen jälkeen hän tutustui verkostomarkkinointiin. Nader harjoitti liiketoimintaa muutamassa verkostomarkkinointiyrityksessä – muiden muassa ACN:ssä – kunnes hän sai levytyssopimuksen. Siitä lähti käyntiin hänen uransa musiikin parissa, ja osa hänen kappaleistaan nousi listaykkösiksi saakka.

Palkitsevan musiikkiuran jälkeen Nader palasi yritysmaailmaan. Ensin eräs rakennusalan yritys palkkasi hänet myyntijohtajaksi tukemaan uutta liiketoimintaa Saksassa, Itävallassa ja Alankomaissa. Sen jälkeen hän työskenteli saksalaisen teleyrityksen myyntijohtajana. Hänen viimeisin työpaikkansa oli verkostomarkkinoinnin yrityspuolen myynnissä: ViSalus palkkasi Naderin vuonna 2014 myyntijohtajaksi. Hänen tehtävänsä oli tukea yrityksen toimintaa uusilla Saksan- ja Itävallan-markkinoilla, ja hän oli vastuussa markkinoiden kehittämisestä, myynnin ja markkinoinnin tuesta ja tapahtumien hallinnasta. Tässä työssään Nader tapasi Euroopan-myyntijohtaja Carmelo D’Anzin ja teki hänen kanssaan läheistä yhteistyötä.

Naderilla on siis entuudestaan kokemusta verkostomarkkinoinnista ja suoramyyntiyrityksen johtotehtävistä, ja hän suhtautuu yrittämiseen intohimoisesti. Niinpä hän on erinomainen valinta Synergyn General Manageriksi.

Nader on jo erottamaton osa Synergy-perhettä, ja Saksan-, Itävallan- ja Slovenian-markkinoilla on edessään lupaava tulevaisuus.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us