Tule mukaan Leadership Power -koulutukseen


Kaikki Synergyn Euroopan-tiimin jäsenet on kutsuttu mukaan Leadership Power -koulutukseen, joka järjestetään Barcelonan World Trade Centerissä 2.–4.12. Pätevöitymistä ei edellytetä, vaan kyseessä on kaikille avoin ja maksuton tapahtuma. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee mukaan tähän ensimmäiseen viralliseen Synergyn uudessa päämajassa järjestettävään tilaisuuteen.

31.10. SAAKKA voit pätevöityä ja ansaita ylimääräisiä etuja, kuten jopa 250 eron korvauksen lennoista, hotellimajoituksen sekä kutsun VIP-illalliselle. Muut kuin pätevöityneet jäsenet ovat itse vastuussa matka- ja majoituskustannuksistaan. Tilaisuuteen voi ilmoittautua 1.12. saakka.


MIKSI OSALLISTUA?


Tule tutustumaan uuteen, liiketoimintasi rakennetta vahvistavaan monistusjärjestelmään. Tilaisuus on avoin ja ilmainen kaikille aktiivisille Synergy tiiminjäsenille. Luvassa on myös tasopohjaisia tapaamisia, jotka on räätälöity taitojesi ja kokemuksesi mukaan.

PÄTEVÖITYNEET TIIMIN JÄSENET


Ne tiimin jäsenet, jotka täyttävät pätevöitymisvaatimukset 1.7.–31.10.2016 välillä, saavat kutsun tapahtumaan. Ponnisteluidensa perusteella heidän on mahdollisuus ansaita myös lentolippujen hinta, majoitus ym. Pätevöityneille jäsenille lähetettävässä kutsussa on ilmoittautumislinkki.

TÄÄLLÄ voit lukea tapahtumaan pätevöitymisestä tarkemmin.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us