Uusi Team Director: Deniz Gungør


”En voi sanoa, että verkostomarkkinointiala olisi alun alkujaan kiehtonut minua”, Deniz sanoo. ”Ehkä pikemminkin Synergy veti minua puoleensa.”

Deniz ymmärsi nopeasti, millaista arvoa Synergyn tuotteet voivat tuoda ihmisten elämään. Tuotteiden jakamisen kautta hän on nyt ymmärtänyt, miten verkostomarkkinointiala voi muuttaa liiketoiminnan harjoittamistapaa ja hyödyntää ihmisiä ympäri maailmaa.

Nauttiessaan kupin kahvia sponsorinsa Glenn Skamsarin kanssa Deniz sai tietää kaiken Synergyn tuotteista ja niiden tuomasta arvosta. Vaikka hänellä oli kiire useiden projektien parissa ja yrityksen pyörittämisessä, Deniz ei voinut jättää käyttämättä mahdollisuutta Synergy-tuotteiden jakamiseen.

Denizin tausta on turvallisuusalalla, jolla hänen oma yrityksensäkin toimi, mutta hän lopetti sen toiminnan, jotta pystyi keskittymään yhteistyöhönsä Synergyn kanssa. Samat vahvuudet, jotka toivat Denizin turvallisuusalan yritykselle menestystä – liiketoiminnan innovaatio ja asiakasratkaisut – siivittävät hänen nykyistä menestystään Synergyn parissa.

”Pidän Synergyä erittäin tehokkaana työkaluna, jolla kuka tahansa voi tuoda merkittäviä muutoksia maailmaan”, Deniz kertoo. ”Synergyn kanssa työskenneltäessä lopputulos on aina positiivinen.”

Deniz ajattelee, että Synergyn kautta ansaitut komissiot kertovat, kuinka monia ihmisiä on autettu. Kun hänen komissionsa kasvavat, hän tietää muuttavansa monien elämää.

Sen lisäksi, että Deniz on Norjan uusi Team Director, hän sai vastikään ensimmäisen Legacy-palkintonsa – William Martin Hope of Synergy -palkinnon – vuoden 2016 konferenssissa. Deniz on sitoutunut auttamaan maailmaa tutustumaan Synergy WorldWideen – yritykseen, jolla hänen mukaansa on potentiaalia saavuttaa asioita, joita kukaan muu yritys ei ole ennen saavuttanut.

”Yrityksen, sen tuotteiden ja vilpittömyyden yhdistelmällä sekä lisääntyvän terveyteen ja liiketoimintamalliin liittyvän tietämyksen myötä teemme uusia alan maailmanennätyksiä, ja minä olen osa sitä kehitystä”, Deniz sanoo.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us