RAJOITETUN AJAN EUROOPASSA SAATAVILLA OLLUT PUHDISTUSPAKETTI


Vuoden 2016 Wienin-konferenssin osanottajilla oli mahdollisuus tilata rajoitetun ajan myynnissä ollut puhdistuspaketti. Se on samankaltainen kuin virallinen puhdistuspaketti, joka tulee Euroopan-markkinoille myöhemmin osana kokonaisvaltaisen terveyden ohjelman tuotevalikoimaa.

PUHDISTAMISEN HYÖDYT


Kokonaisvaltaisen terveyden lähtökohta on puhdistaminen. Maksimaalinen hyvinvointi on mahdollista saavuttaa, mutta se edellyttää mikrobiomin tasapainoa ja asianmukaista ravinnonsaantia. Ympäristön myrkyt, vähäravinteinen ruoka, vähäinen liikunta ja stressaava elämäntyyli ovat haitallisia mikrobiomille. Seurauksena hyvien ja huonojen bakteerien tasapaino kärsii, mikä vaikuttaa koko kehon toimintaan. Epätasapainoinen mikrobiomi täytyy puhdistaa.

PUHDISTUSPAKETTI


Puhdistuspakettiin kuuluu viikon annos kliinisesti tutkittua ravintoa mikrobiomille. Parhaat tulokset saat käyttämällä näitä huolella kehitettyjä ravintolisiä ja noudattamalla suositeltua ruokavaliota.
  1. BIOME DT on innovatiivinen ravintolisä, joka sisältää sinkkiä, glutamiinia, psylliumia, kasviuutteita ja -jauheita sekä siemeniä.
  2. BIOME SHAKE -pirtelöseos sisältää runsaasti kasviproteiinia sekä tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita.
  3. Innovatiivinen BIOME ACTIVES -tuote sisältää inuliinia sekä maitohappoa tuottavaa tehokasta Bacillus coagulans -bakteerikantaa.
  4. BODY PRIME on ainutlaatuinen sekoitus magnesiumia, omenapektiiniä ja luumujauhetta.
  5. Patentoitu PROARGI-9+ sisältää l-arginiinia, l-sitrulliinia ja viittä tärkeää vitamiinia, jotka tehostavat yleistä suorituskykyä.

Tarkat tiedot annostuksista, käyttösuosituksista ja suositellusta ruokavaliosta saat puhdistusoppaasta, jonka voit ladata seuraavasta linkistä.


TÄRKEÄÄ: Noudatathan puhdistusvaiheen aikana oppaassa olevia ohjeita. Tuote-etikettien ohjeet koskevat pitkäkestoista käyttöä, eivät viikon puhdistusohjelmaa. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Kun olet suorittanut Synergyn puhdistusvaiheen, olet valmis seuraaviin hyvinvointiasi edistäviin toimenpiteisiin. Tavoitteena on saavuttaa huomattavia ja pysyviä muutoksia hyvinvoinnissasi ja elämänlaadussasi.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us