Synergyn Tulevaisuus: Kokonaisvaltaisen Terveyden Ohjelma

Synergy WorldWiden toiminta mullistuu pian maailmanlaajuisesti. Toimitusjohtaja Greg Probert on julkaissut yhdenmukaisen strategian ja sanoman, joissa keskitytään siihen, mikä on tärkeintä. Samaa strategiaa noudatetaan kaikilla markkinoilla. Kaikkien tiimin jäsenten tavoitteena on edistää ihmisten maksimaalista hyvinvointia.

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ohjelma julkaistiin vuoden 2016 konferenssissa, ja Synergyn Euroopan-tiimin jäsenet kuulivat ensimmäisinä strategian tieteellisestä taustasta sekä uusista innovatiivisista tuotteista, joiden avulla maksimaalinen hyvinvointi on mahdollista saavuttaa. Osa tuotteista sisältyi konferenssissa rajoitetun ajan saatavilla olleeseen puhdistuspakettiin, joka myytiin loppuun alle kolmessa tunnissa. Virallinen puhdistuspaketti tulee myyntiin myöhemmin.

VAPAUTA POTENTIAALISI JA MAKSIMOI HYVINVOINTISI


Kun hyvinvointi on huipussaan, ikä ei sanele sitä, mihin pystyt. Tieteellisestä näkökulmasta maksimaalinen hyvinvointi on sama kuin toimiva aineenvaihdunta. Kun koko keho toimii tehokkaasti, jaksat paremmin ja enemmän – iästäsi riippumatta. Voit asettaa uusia tavoitteita jokaisen uuden vuosikymmenen alussa. Kun mielesi ja kehosi voivat hyvin, voit unohtaa rajoitukset.KAIKKI LÄHTEE SISÄLTÄ PÄIN


Ravintolisiä on käytetty eri tarkoituksiin vuosikymmeniä. Aiemmin ei kuitenkaan keskitytty siihen, minkä nyt tiedetään olevan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ytimessä.

Tieteellisissä tutkimuksissa on vastikään löydetty kehon sisäinen kiehtova ekosysteemi, jonka nimi on mikrobiomi. Tämä monimutkainen bakteerien, sienten ja mikroflooran verkosto elää pääasiassa suolistossa, ja se vaikuttaa lähes kaikkiin ihmiskehon elementteihin. Mikrobiomi sisältää 90 % niistä soluista, joista juuri sinäkin koostut. Solut voivat olla ystäviäsi tai vihollisiasi.

Maksimaalinen hyvinvointi on mahdollista saavuttaa, mutta se edellyttää mikrobiomin tasapainoa ja asianmukaista ravinnonsaantia. Kun otat mikrobiomin hallintaasi ja vapautat potentiaalisi, maksimaalinen hyvinvointi on ulottuvillasi.SYNERGYN KOKONAISVALTAISEN TERVEYDEN RATKAISU


Hughes Center for Research and Innovation -tutkimuskeskuksessa työskentelevien tiedemiesten, tutkijoiden ja lääkäreiden avustuksella Synergy WorldWide on kehittänyt ratkaisun, jonka tarkoitus on puhdistaa, vahvistaa ja suojella elimistöämme. Kaikki alkaa mikrobiomista.

PUHDISTAMINEN

Synergyn viikon kestävässä puhdistusvaiheessa käytetään kliinisesti testattuja, innovatiivisia tuotteita, jotka auttavat mikrobiomia aloittamaan puhtaalta pohjalta ja maksimoimaan hyvinvointisi. Aloita puhdistusprosessi käyttämällä tuotteita suositusten mukaisesti ja noudattamalla ravinteikasta ruokavaliota. Kun lasket kehosi haitallisten mikrobien määrää ja vahvistat hyödyllisiä mikrobeja sekä vähennät yksinkertaisten hiilihydraattien ja sokerien saantiasi, mikrobiomisi auttaa optimoimaan kehosi suorituskyvyn.

VAHVISTAMINEN JA SUOJAAMINEN

Puhdistusvaiheen jälkeen kehosi on valmis ottamaan kaiken irti Synergyn laadukkaista terveystuotteista. Tällä hetkellä markkinoilla olevat tuotteet tunnetkin jo: ne ovat ProArgi-9+, Mistify, Phytolife, SLMsmart-ateriankorvike, e9 ja Body Prime. Nämä perustuotteet auttavat sinua saavuttamaan painonhallintaan, fyysiseen kuntoon ja ravitsemukseen liittyvät tavoitteesi. Myöhemmin terveydellisten tavoitteidesi tueksi tulee tarjolle myös täydellisiä tuotepaketteja. Vahvistus- ja suojausvaiheessa ylläpidät hyvinvointiasi, jotta voit elää aktiivista elämää.

Maksimaalista hyvinvointia tavoittelevien ihmisten lähtökohdat ovat aina yksilölliset. Yksi asia on kuitenkin varma: Synergyn kokonaisvaltaisen terveyden ohjelman avulla voit löytää todellisen itsesi.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us