Leadership -koulutus Barcelonassa


Synergyn johtajat ja menestyksekkäimmät jäsenet haluavat kutsua sinut kaikkien aikojen ensimmäiseen Synergy WorldWiden pääkonttorilla Barcelonan World Trade Centerissä järjestettävään koulutukseen 2.–4.12.2016. Siellä alansa huiput auttavat sinua kasvattamaan Synergy-liiketoimintaasi räjähdysmäisesti. Tarjolla on koulutusta useista eri aiheista.

MIKSI OSALLISTUA?

Tule tutustumaan uuteen, liiketoimintasi rakennetta vahvistavaan monistusjärjestelmään. Tilaisuus on avoin ja ilmainen kaikille aktiivisille Synergy tiiminjäsenille. Luvassa on myös tasopohjaisia tapaamisia, jotka on räätälöity taitojesi ja kokemuksesi mukaan. Tilaisuudessa käydään uudelleen läpi kaikki konferenssin 2016 julkaisut, joten paikalle kannattaa ehdottomasti saapua!

PÄTEVÖITYNEET TIIMIN JÄSENET

Ne tiimin jäsenet, jotka täyttävät pätevöitymisvaatimukset 1.7.–31.10.2016 välillä, saavat kutsun tapahtumaan. Ponnisteluidensa perusteella heidän on mahdollisuus ansaita myös lentolippujen hinta, majoitus ym. Pätevöityneille jäsenille lähetettävässä kutsussa on ilmoittautumislinkki.

PÄTEVÖITYMINEN TAPAHTUMAAN

1. Säilytä Team Leaderin nimike kolmena neljästä pätevöitymiskuukaudesta ja Elite Honors -pätevöidy kolmena neljästä pätevöitymiskuukaudesta.

Mitä saat: kutsun tapahtumaan, lennot Barcelonaan, hotellimajoituksen ja kutsun VIP-illalliselle

2. Säilytä Team Leaderin nimike kahtena neljästä pätevöitymiskuukaudesta ja Elite Honors -pätevöidy kahtena neljästä pätevöitymiskuukaudesta.

Mitä saat: kutsun tapahtumaan, hotellimajoituksen ja kutsun VIP-illalliselle

3. Säilytä Team Leaderin nimike yhtenä neljästä pätevöitymiskuukaudesta ja Elite Honors -pätevöidy yhtenä neljästä pätevöitymiskuukaudesta.

Mitä saat: kutsun tapahtumaan ja VIP-illalliselle

4. Jos olet Team Manager, säilytä Team Managerin nimike jokaisena neljästä pätevöitymiskuukaudesta ja Elite Honors -pätevöidy jokaisena neljästä pätevöitymiskuukaudesta.

Mitä saat: kutsun tapahtumaan, hotellimajoituksen ja kutsun VIP-illalliselle

5. Jos olet Team Director tai tasosi on sitä korkeampi, säilytä vähintään korkeinta tasoasi alemmalla oleva PIN taso neljänä kuukautena neljästä ja vastaavalla tavalla Elite Honors -pätevyys neljänä kuukaudena neljästä.

Mitä saat: kutsun tapahtumaan, hotellimajoituksen ja kutsun VIP-illalliselle

HUOMAATHAN, että pätevöitymispalkinnot koskevat vain yhtä henkilöä kutakin pätevöitynyttä tiliä kohden. Team Elite -tasolla ja sitä korkeammilla tasoilla palkinnot koskevat kuitenkin myös liikekumppaneita ja/tai puolisoita. Lentolippujen hinta korvataan 250 euroon saakka. Synergy varaa hotellimajoitukset. Jos pätevöitynyt jäsen ei hyväksy hotellimajoitusta, hänelle ei hyvitetä huoneen hintaa.

MUUT KUIN PÄTEVÖITYNEET TIIMIN JÄSENET

Nekin tiimin jäsenet, jotka eivät pätevöidy tapahtumaan, voivat osallistua siihen maksutta. Paikkoja on kuitenkin rajoitetusti. Kaikki pätevöitymättömät tiimin jäsenet, jotka haluavat osallistua tapahtumaan, maksavat matkakustannuksensa itse.


Opi menestymään ja jätä oma perintösi!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us