Synergy Suomen 5 v. juhlaseminaari lähestyy!Synergy WorldWiden Suomen huipputapahtumaan ovat tervetulleita kaikki Suomen tiimin jäsenet sekä heidän vieraansa.

Päivän ohjelma tulee olemaan korkeatasoinen ja erittäin antoisa. Seminaarissa vieraana mm.
Sandra Rangel valmistui lääkäriksi synnyinmaassaan Kolumbiassa, jossa hän työskenteli lääkärinä. Hän on toiminut useita vuosia terveellisen ravitsemuksen puolestapuhujana ja nyt hän asuu USAssa jossa hän on työskennellyt mm. Hippocrates Health Instituutissa. Floridan radiossa hänellä on jo vuosia ollut oma ohjelma.

Presidential Executive Paul Blad on ollut Synergyssä 15 vuotta ja nähnyt Synergyn kasvun tähän päivään asti. Paul on todella innoissaan siitä mihin suuntaan yhtiö on nyt menossa. “Se mitä nyt näen on parasta, mitä koskaan olen nähnyt tällä alalla 20 vuotisen urani aikana, Paul sanoo.”Presidential Executive Dane Iorg on ollut mukana Synergy WorldWidessa alusta asti ja hän uskoo vahvasti, että positiivisen asenteen säilyttäminen on vaikuttanut oleellisesti hänen menestykseensä, ei ainoastaan Synergy WorldWidessa vaan koko elämässään.

Dane antaakin ohjeeksi, että "Riippumatta siitä mikä tavoitteesi on, päätä ettet ikinä anna periksi. Sulje silmäsi ja korvasi epäileviltä puheilta ja päätä, että aiot menestyä vaikka mikä olisi."

Synergyn perustajalla Dan Higginsonilla on vankka kokemus liike-elämästä ja hänellä on aito halu auttaa ihmisiä. Perustaessaan yli 16 vuotta sitten Synergyn Dan Higginsonilla oli visio yhtiöstä, joka voisi konkreettisesti muuttaa ihmisten elämää ja joka jättäisi jälkeensä hyvää. Tänä päivänä Synergyä arvostetaan verkostoalalla suuresti juuri Danin luoman johtamiskulttuurin sekä palkitsemismallin ansiosta.

LIPPUVAIHTOEHDOT:

Vaihtoehto 1) sis. koko tapahtuman ohjelman ja ruokailut 115 € per henkilö
Vaihtoehto 2) sis. päivätilaisuuden ohjelman ja ruokailut 55 € per henkilö

Lippuja myynnissä niin kauan kuin niitä riittää. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 6.10.2016

Varaa paikkasi mahdollisimman pian, sillä paikkoja on rajoitetusti. Saat lippusi soittamalla asiakaspalveluun 0800-417432. Huom! Ilmoita samalla ruoka-allergiat sekä erityisruokavaliosi.

Lisätietoa linkistä: http://bit.ly/2dLJaWl

CONVERSATION

Instagram

Follow Us