Lähikuvassa Norjan uusi Team Director: Renate Hope Jordal

Norjan Bergenissä syntynyt ja nuoruutensa viettänyt Renate Jordal sai synnyinlahjakseen luovuuden, jota hän on toteuttanut aikuisena surrealistisissa maalauksissaan ja unelmiensa talossa, jonka hän päätti remontoida täydellisesti. Hän on myös kuvanveistäjä ja työskennellyt korusuunnittelijana ja kampaajana. Renate oppi yrittäjyyden perusteet jo nuorena, ja yrittäjähenkisyys on ollut hänelle aina tärkeää.

"Oma yritys on ollut aina osa elämääni," Renate toteaa. "En ole tottunut työskentelemään kahdeksasta neljään. Joskus sitä kokeillessani tuntui, kuin olisin joutunut ansaan. Sitten löysin Synergyn. Opin, että kun tahtoo jotain, pystyy sen myös tekemään."

Vuoden 2014 kesästä alkaen Renate on yhä enemmän keskittynyt Synergy-liiketoimintaansa ja taloremonttiin, joten taidemaalarin työ on jäänyt vähemmälle. Tavoitteisiin keskittyminen nosti Renaten maaliskuussa 2015 Team Director -tasolle. Tuona ajanjaksona hänen liiketoimintansa kaksinkertaistui. Menestyksen juuret ovat vuodessa 2008, jolloin ensimmäiset tiimijohtajat toivat Synergyn tuotteet Norjan markkina-alueelle. Renate vakuuttui Synergy-tuotteiden korkeasta laadusta V3-hyvinvointiohjelmasta saadun myönteisen kokemuksen perusteella, mutta ensin hän kokeili ja tutki tuotteita kokonaisen vuoden ajan.

Kun Renate alkoi hoitaa Synergy-liiketoimintaansa entistä aktiivisemmin vuonna 2014, hän tunsi jo olevansa tiiminjohtaja. Tämä ajattelutapa johti myös hyviin tuloksiin. Kukaan ei kuitenkaan pääse Team Director -tasolle pelkästään oman työnsä ansiosta. Renate toteaa, että jokaisen uuden pin-tason saavuttaminen edellyttää tiimityötä. Pelkästään yhden ihmisen ponnistelut eivät riitä.

Renate on tiimipelaaja, joka arvostaa ryhmässä toimimista ja osallistuu esimerkiksi naisyritysten verkkomarkkinointia tukeviin ryhmien ja järjestöjen toimintaan.


"Se sisäinen energia, joka sai minut tehostamaan Synergy-liiketoimintaani, voi auttaa muita naisia toteuttamaan omia unelmiaan ja saavuttamaan päämääränsä", Renate sanoo. "Tiedän täsmälleen, mitä minun pitää tehdä, jotta saan elämältä ne asiat joita haluan. Haluan auttaa muita naisia toteuttamaan saman omassa elämässään."

Team Director -tason saavuttaminen oli Renaten ensimmäinen tavoite. Hän havaitsi, että tavoitteiden saavuttaminen on helpompaa, jos ihminen on jatkuvasti tietoinen omasta ajattelutavastaan. Omat kielteiset ajatukset pitää kartoittaa ja korvata ne myönteisillä ajatuksilla.

 "Opetan sponsoroimilleni ihmisille, ettei heidän tarvitse pelätä", Renate kertoo. "Jokainen unelmoi saavuttavansa jotain uutta. Haluan auttaa mahdollisimman monia ihmisiä huomaamaan, että unelmien täyttyminen voi olla lähempänä kuin he arvaavatkaan."

Kun Renate saa taloprojektinsa valmiiksi, hän voi taas palata taiteen tekemisen pariin kehittämään lahjojaan. Synergyn liiketoiminta ja joustavat aikataulut antavat tähän mahdollisuuden.

Toivotaan, että saamme tilaisuuden tutustua Renaten uusiin töihin!


CONVERSATION

Instagram

Follow Us