Lihasten kasvua edistävä ateriankorvike

Tiesitkin jo, että herkullinen SLMsmart-ateriankorvike helpottaa painonhallintaa.* Tiesitkö kuitenkin myös sen, että ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta pirtelö on muutakin kuin pelkkä painonhallinnan apuväline? SLMsmart-ateriankorvike myös edistää lihasten kasvua ja auttaa ylläpitämään fyysistä kuntoa.

Kun puhut ateriankorvikkeesta muille, voi olla hyödyllistä kertoa tuotteen kokonaisvaikutuksista sen sijaan, että mainitset ainoastaan painonhallinnalliset vaikutukset.  Kun SLMsmart-ateriankorviketta käytetään osana sopivaa ruokavaliota ja lisäksi harrastetaan liikuntaa, lihakset saavat tuotteesta tarvitsemiaan proteiineja, rasvaa ja hiilihydraatteja.

Toimintaperiaate:


Kun lihaksia harjoitetaan, lihaskudos hajoaa. SLMsmart-ateriankorvikkeessa olevat hera-, soija- ja kaseiiniproteiinit sulavat eri tahtia ja tukevat lihaksia. Kun ennen nukkumaanmenoa nautitaan proteiinipitoista ruokaa tai juomaa, lihakset saavat runsaasti proteiinia. Monet urheilijat ylläpitävät lihaskuntoaan ja kasvattavat lihasmassaansa tämän strategian avulla.


SLMsmart sisältää terveellisiä hiilihydraatteja, jotka auttavat ylläpitämään kehon glykogeenitasoja ja joista keho saa kokonaisen aterian edestä vitamiineja ja kivennäisaineita.**

SLMsmartin koostumus on tieteellisesti tutkittu. Tuotteen kehitti Synergyn oma, tiedemiehistä koostuva tutkimus- ja kehitystiimi. Kaikilla SLMsmart-ateriankorvikkeessa olevilla ainesosilla on oma tarkoituksensa.

Halusitpa sitten saavuttaa terveellisen painon tai lisätä proteiinien saantiasi ja parantaa siten lihaskuntoasi, Synergyllä on sinulle oikeat eväät.

Kaipaatko vaihtelua? Kokeile uusia variaatioita ateriankorvikepirtelöstäsi! Julkaisimme joulukuun 2014 Legacy-verkkolehdessä viisi herkullista reseptiä. Pääset tutustumaan niihin täällä.

* Yhden päivittäisen aterian korvaaminen ateriankorvikkeella ja energiamäärältään rajoitetun ruokavalion noudattaminen auttaa pitämään painon ennallaan painonpudotuksen jälkeen. Kahden päivittäisen aterian korvaaminen ateriankorvikkeella ja energiamäärältään rajoitetun ruokavalion noudattaminen auttaa pudottamaan painoa.
** Hyödylliset vaikutukset saavutetaan, kun hiilihydraattien kokonaissaanti kaikista lähteistä on 4 g jokaista painokiloa kohden ja hiilihydraatit nautitaan annoksina ensimmäisten neljän tunnin ja viimeistään kuuden tunnin kuluessa raskaasta ja/tai pitkäkestoisesta liikunnasta, josta seuraa lihasten väsymistä ja joka kuluttaa kehon glykogeenivarastoja.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us