2x2-bonuksen avulla ansaitset enemmän

Haluamme Synergyssä auttaa jokaista tiimin jäsentämme määrittämään tavoitteet ja saavuttamaan ne. 

Miltä kuulostaisi parisataa ylimääräistä kuussa? Aloita 2x2-bonuksen ansaitseminen. Se on helppoa. Aloita Synergy tiimin rakentaminen. Jos sinulla ei vielä ole kokemusta tiimin rakentamisesta, ei hätää! Ota yhteyttä sponsoriisi tai ylälinjaasi ja aloita työt yhdessä heidän kanssaan. Haluamme palkita jokaisen, joka tekee tiimin rakentamiseen vaadittavan työn.

”2x2-bonus kannustaa rakentamaan liiketoimintaa ja sponsoroimaan uusia tiimin jäseniä”, Synergyn johtaja Dan Norman sanoo. ”Se on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat hieman lisätienestejä. Sen ansaitsemiseen ei vaadita muuta kuin halu oppia tämä ja päätös aloittaa työt  – kuka tahansa voi hyödyntää tätä.”

Onnittelut niille kymmenille eurooppalaisille tiimin jäsenille, jotka ovat jo ansainneet 2x2-bonusta. 2x2-bonuksia on ansaittu seuraavasti:


Eniten bonuksia ansainneet henkilöt

1. Jens Tamlagsroenning (Norja)
2. Joanna Laskowska (Puola)
3. Maria Klintenheim (Ruotsi)
4. Maurizio Biasci (Italia)
5. Minna Rimpiläinen (Suomi)

Bonuksia ansaittu eniten seuraavissa maissa

1. Italia
2. Puola
3. Suomi
4. Norja
5. Yhdistyneet kuningaskunnat

Puolalainen 2x2-bonuksen ansaitsija Tomasz Piaskowski toteaa näin:

”2x2-bonus on tärkeä osa liiketoimintaani. Tämän bonuksen ansiosta kuukausittaiset palkkioni ovat kasvaneet huomattavasti. Tällä voi olla valtava merkitys erityisesti jokaiselle, joka vasta aloittelee liiketoimintaansa. Tämän bonuksen voi saada normaalien palkkioiden lisäksi, joten voit ansaita lyhyessä ajassa huomattavia summia. Lisäksi bonuksen ansaitseminen ei edellytä erityistä koulutusta tai pätevöitymistä. Riittää, että haluat jakaa viestiä Synergystä muille.”

Ryhdy hyödyntämään Synergyn 2x2-bonusta jo tänään! Voit ansaita 2x2 palkkioita aina 31.12.2015 asti.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us