Seuraa Legacy Retreat -pisteiden kertymistä Pulse-portaalissa

Synergy-tiimin jäsenenä saat nyt hyviä uutisia! Tästedes voit nimittäin seurata Legacy Retreat -pistesaldosi karttumista kirjautumalla Pulse-tilillesi. Pisteet päivittyvät reaaliajassa, joten tiedät aina tarkalleen, paljonko Synergyn kustantamaan unelmalomaan tarvittavia pisteitä olet jo ansainnut.
Haluatko päästä seuraamaan pistetilannettasi saman tien? Toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti.

  1.  Kirjaudu Pulse-tilillesi täällä.
  2. Etsi näkymän vasemmasta reunasta otsikko ”Performance”. Tämän otsikon alla kohdan ”Commission Summary” yläpuolella on nyt uusi vaihtoehto ”Legacy Retreat Points” tai ”Legacy Retreat Alumni”. Jos olet Elite VIP -jäsen, ”Legacy Retreat Alumni” -kohdan alapuolella on lisäksi vaihtoehto ”Legacy Retreat Elite VIP”.
  3. Uusien Legacy Retreat -vaihtoehtojen oikealla puolella on numeroita. Ne ovat Legacy Retreat -pisteitäsi. Ensimmäistä kertaa pätevöityvien tiimin jäsenten tulee ansaita Legacy Retreat -matkalle päästäkseen 10 pistettä. Aiemmin matkalla mukana olleiden jäsenten suorituspalkissa täytyy olla vähintään 3 pistettä. Vaadittava pistemäärä vaihtelee sen mukaan, kuinka monta kertaa olet ollut mukana matkalla. Elite VIP -paketin saajiksi pätevöityvillä jäsenillä täytyy olla suorituspalkissa vähintään 6 pistettä.*

Napsauttamalla tästä pääset lukemaan pätevöitymisestä tarkemmin.

Toivottavasti tämä Pulse-portaalin lisäominaisuus helpottaa Legacy Retreat -tavoitteiden saavuttamista. Legacy Retreat -matkalle pääseminen kertoo paljon Synergy-liiketoiminnan menestyksestä. Se on tärkeä virstanpylväs, ja toivomme, että kaikkien tavoitteena on päästä mukaan tälle ylelliselle lomalle. Onnea matkaan! Toivottavasti näemme Havaijin Konalla 7.–11.1.2016.


*Ne, jotka eivät ole ansainneet Legacy Retreat pisteitä eivät näe tätä ominaisuutta.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us