Synergy WorldWidella jälleen ennätysvuosi

Synergyllä menee lujaa! 

Yritys kasvaa jatkuvasti, ja sen kilpailukyky terveydellisten lisäravinteiden ja verkostomarkkinoinnin saralla on erinomainen.


Meille on ilo kertoa, että tilivuonna 2014 Synergy kasvoi ennätysmäistä vauhtia. Nature’s Sunshine Productsin vuosiraportin mukaan Synergyn myynti nousi huimat 18,3 prosenttia. Tästä on kiittäminen Synergyn johtoa ja tiimin jäseniä ympäri maailman. Erityisen onnistunut vuosi oli Japanin ja Etelä-Korean markkinoilla, ja etenkin näiden maiden tiimin jäsenten ponnisteluilla vuoden 2014 aikana oli valtava vaikutus Synergyn menestykseen.

Tiimin jäsenet ovat Synergyn elinehto, ja olemme todella ylpeitä lahjakkaista ja uutterista tiimiläisistämme. Jokainen menestyksekäs vuosi on tulosta tiimin jäsenten päivittäisistä toimista. He levittävät viestiä Synergyn visiosta: hyvästä terveydestä, taloudellisesta vapaudesta ja paremmasta elämänlaadusta.

”Olemme ylpeitä edustajaverkostostamme. Se koostuu innokkaista ihmisistä, jotka ovat sitoutuneet parantamaan sekä omaa elämänlaatuaan että läheistensä elämänlaatua”, Synergy WorldWiden johtaja Dan Norman sanoo. ”Kasvumme vuonna 2014 on todiste siitä, että Synergyn mahdollisuudet ovat rajattomat. Luotamme siihen, että tiimin jäsenet eri puolilla maailmaa nostavat standardeja jatkossakin.”

Omistautuneet tiimin jäsenet, taitavat johtajat, verrattomat tapahtumat, uudet tuotteet ja perinnön jättämisen periaate tekivät vuodesta 2014 ikimuistoisen.

Onnittelut vuoden 2014 menestyksestä. Mitä mahdammekaan saada aikaan yhdessä vuonna 2015? 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us