Synergy ja urheilutausta – täydellinen yhdistelmä

Synergy-tiimin jäsen Elin Holmen oli aikoinaan hiihdon nuortenmestari. Laji vaatii kestävyyttä ja kokonaisvaltaista voimaa, ja Brumunddalissa elävä Elin on edelleen yhtä aktiivinen kuin huippuaikoinaankin. Itse asiassa hän on nyt kenties paremmassa kunnossa kuin koskaan. Hän harrastaa muiden muassa painonnostoa, juoksua, jalkapalloa, golfia, laskettelua ja hiihtoa.

Elin on kolmissakymmenissä, ja hän tietää, kuinka tärkeää kokonaisvaltaisesta terveydestä huolehtiminen tässä iässä on. Mitä paremmin hän pitää huolta itsestään, sitä helpompaa hyvän fysiikan ja liikunnallisten valmiuksien säilyttäminen on jatkossa. Siksi Elin liikunnan harrastamisen lisäksi myös syö terveellisesti – hän välttää kaikkia valmisruokia.

Kun sponsori Vegard Paulsen esitteli Elinille SLMsmart-ateriankorvikkeen, tämä halusi selvittää, olisiko tuotteen proteiineista ja ravintoaineista hyötyä kuntosalilla jaksamisessa ja painonhallinnassa. Kokeiltuaan tuotetta Elin liittyi Synergy-tiimiin epäröimättä marraskuussa 2014.

Sponsorinsa avulla Elin laati SLMsmart- ja e9-esitelmän ja ryhtyi esittelemään tuotteita muille. Hän on aktivoinut SLMsmart-paketeilla jo 35 ihmistä – hän on siis ansainnut molemmat SLM 10 -klubin bonukset.

”Haluan auttaa muita ihmisiä saavuttamaan omat tavoitteensa”, Elin sanoo. ”Urheilutaustani ansiosta pystyn neuvomaan heitä liikunta-ohjelmien ja ruokavalioiden laatimisessa. Autan heitä tekemään muutoksia elämäänsä viikoittain. He osaavat kääntyä puoleeni, jos heillä on kysyttävää. Tähän mennessä ryhmääni kuuluvat ja ohjelmiaan noudattavat ihmiset ovat saavuttaneet tuotteiden avulla hyviä tuloksia, jotka myös näkyvät. Ryhdyin tähän, koska tiedän, että kokemukseni vuoksi voin todella olla avuksi.”

Elin tukee ryhmäänsä pääasiassa Facebookin kautta. Lisäksi hän sopii tunnin mittaisia konsultointituokioita sellaisten ihmisten kanssa, jotka tarvitsevat lisätukea painonhallintatavoitteidensa saavuttamiseen. Elin laatii kullekin henkilölle realistisen liikuntasuunnitelman, joka sopii tämän elämäntyyliin.

Elinin kokemusten mukaan SLMsmart- ja e9-tuotteiden jakaminen onnistuu helpommin, jos noudattaa seuraavia periaatteita:

TUKEUDU TIIMIIN
Perehdy tuotteisiin mahdollisimman hyvin. Hyödynnä sponsorisi tarjoamaa koulutusta ja turvaudu häneen, jos sinulla on kysyttävää.

OLE VILIPITÖN
Luo luottamukseen perustuvia ihmissuhteita ja paranna uskottavuuttasi huolehtimalla omasta terveydestäsi.

NOUDATA OMIA NEUVOJASI
Käytä Synergy-tuotteita ja noudata samaa ruokavaliota ja samaa liikunta-ohjelmaa, joita kehotat muitakin noudattamaan. Tällöin ryhmäsi jäsenet uskovat, että tuotteet ovat turvallisia.

OLE LUOTETTAVA
Tarjoa mahdollisimman paljon tukea. Ihmiset, joilla on tähtäimessään tietty painonhallintatavoite, tarvitsevat asiantuntevan ja innostuneen kannustajan.

TOIMI ESIMERKKINÄ TUOTTEEN TEHOSTA
Ole elävä todiste siitä, että tuotteet toimivat.

”Toimimattomien tuotteiden myyminen pelkän myynnin vuoksi ei sovi minulle”, Elin sanoo. ”Siksi minulle oli tärkeää kokeilla SLMsmart- ja E9-tuotteita ensin. Kun huomasin, kuinka hyvin ne tukivat omaa harjoitteluani, tiesin pystyväni auttamaan ihmisiä parantamaan kuntoaan ja hallitsemaan painoaan. Käytän tuotteita samalla tavoin kuin neuvon muitakin käyttämään niitä.”

CONVERSATION

Instagram

Follow Us