Synergyn verkkosivut saivat uuden ilmeen

Synergy tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden elää tervellistä, menestyksekästä ja merkityksellistä elämää. 

Hyvinvoinnilla ei nykyään tarkoiteta vain pitkää elämää, vaan se tarkoittaa myös parempaa elämänlaatua. Synergy auttaa sinua hyödyntämään kaikkia terveyteen ja elämäntapoihin liittyviä mahdollisuuksiasi ja elämään merkityksellisempää elämää.

Ilolla esittelemme Synergyn verkkosivuston, jonka uusi ilme vahvistaa tätä viestiä. Sen tärkeimmät brändielementit kuvastavat Synergy WorldWiden tavoitteita.

Tutustu uuteen sivustoon osoitteessa synergyworldwide.com

Tässä on lyhyt yhteenveto tärkeimmistä uudistuksista:

Optimoitu mobiililaitteille

Nyt voit tehdä kätevästi Synergy tilaukset sekä uusien Synergy-tiimin jäsenten rekisteröinnit mobiililaitteellasi.

Värit

Synergyn pääväri on vaihdettu kirkkaampaan siniseen, jota on käytetty kautta koko sivuston. Aiemmin päävärinä ollut tummempi sininen ei kuitenkaan poistu käytöstä, vaan se toimii edelleen Synergyn toissijaisena värinä.

S-kuusikulmio

Tämä kuvio ei korvaa Synergyn nykyistä logoa. S-kuusikulmiota käytetään jatkossa yhdessä Synergyn logon kanssa toissijaisena brändielementtinä.

Rakennuspalikat

Kotisivun mainoksissa käytetty rakennuspalikkakuvio on graafinen elementti, jonka avulla Synergy yhdenmukaistaa visuaalista ilmettään. Moderni kuvio pohjautuu Synergyn molekyylikuvioon, ja sen tarkoitus on kuvastaa kuuluvuutta ja tieteellisyyttä. Jokainen palikka toimii toisen palikan alustana. Näin syntyy mielikuva voimasta ja kasvusta.

Molekyylikuvio

Molekyylikuviota on käytetty Synergyn brändin pohjana jo vuosia. Nykyaikaistimme kuviota, ja se viestii tieteellisyydestä ja innovaatioista myös jatkossa.

Tutustu sivustoon osoitteessa synergyworldwide.com

CONVERSATION

Instagram

Follow Us