Synergylle yhdeksäs perättäinen terveimmän yrityksen palkinto


Interactive Health arvioi vuosittain 2 000 yhdysvaltalaisen yrityksen työntekijöiden fyysistä terveyttä. Joukkoon kuuluvat myös Synergy WorldWiden ja Nature’s Sunshinen työntekijät.

Vuoden 2015 arvioinnissa Synergy ja NSP pääsivät Amerikan terveimpien yritysten joukkoon jo yhdeksättä vuotta peräjälkeen. Testeihin osallistuneista 2 000 yrityksestä vain 154 sai tämän nimikkeen, ja vain yksi muu yritys Interactive Healthin historiassa on palkittu yhdeksänä peräkkäisenä vuotena. 

Synergy WorldWide on hyvinvointiyritys, jolle kuluttajien terveys on etusijalla, ja yrityksessä myös toimitaan sen omien neuvojen mukaisesti. Synergy-perhe koostuu ihmisistä, jotka tavoittelevat jatkuvasti parempaa terveyttä. Vuoden 2015 aikana Synergyn työntekijöitä osallistui 12 viikon kuntohaasteeseen, vuosittain järjestettävään 5 kilometrin hupijuoksuun, Walktober-kävelyohjelmaan ja vuosittaisille terveysmessuille. Monet myös hyödynsivät korvauksia kuntosalijäsenyydestä. Nämä hankkeet pitävät Synergyn työntekijät aktiivisina ja auttavat heitä tekemään tietoisia ruoka-ainevalintoja. Lisäksi Synergyn tuotteet ovat erottamaton osa työntekijöiden arkirutiineja – he tietävät, että ne ovat optimaalisen terveyden kulmakivi.

Terveistä työntekijöistä muodostuu vahva ja tuottava henkilöstö. Synergy WorldWiden tavoitteena onkin näyttää terveydellistä esimerkkiä niin nyky- kuin jälkipolvillekin.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us