Elite Honors -klubilaiset parrasvaloissa


Elite Honors -ohjelman vauhti kiihtyy kiihtymistään, ja tiimin jäsenet ovat vahvistaneet liiketoimintaansa entisestään selkeiden kuukausitavoitteiden kautta.

Toukokuussa 383 Euroopan-tiimin jäsentä täytti Elite Honors -pätevöitymisvaatimukset. Tämä tarkoittaa, että he rekrytoivat yhteensä ainakin 383 uutta jäsentä ja hankkivat Synergy-tuotteille yli 1 000 uutta käyttäjää. Pätevöityneet tiimin jäsenet ovat todenneet, että Elite Honors -ansaintamalli on juuri sitä, mitä heidän liiketoimintansa on kaivannutkin.

Onnittelut kaikille, jotka ovat jo menestyneet Elite Honors -mallin avulla! Tässä on uusimpien Elite Honors -pätevöityneiden jäsenten näkemyksiä mallin kautta saavuttamastaan menestyksestä:

Maria Corbet, Irlanti

Maria on aina ollut sosiaalinen ja puhelias – häntä on siunattu irlantilaisilla puheenlahjoilla, ja tutustuttuaan Synergyyn vuoden 2015 alkupuolella hän ryhtyi välittömästi hyödyntämään lahjojaan. Maria osallistui Irlannin-markkinoille suunnatun Synergy-koulutusoppaan kirjoittamiseen yhdessä Niamh O’Brienin kanssa. Hänen vaikuttavimpia saavutuksiaan on Elite Honors -pätevöityminen yhdeksän kertaa peräkkäin.

”Kun kuulin Elite Honors -mallista Roomassa, päätin pätevöityä 12 kuukautta peräjälkeen”, hän kertoo. ”Toistaiseksi on mennyt hyvin! Elite Honors auttaa minua keskittymään ja pysymään luovana.”

Marian puheiden perusteella on selvää, kuinka syvät hänen tunteensa Synergyä ja Elite Honors -ohjelmaa kohtaan ovat. Hän on suunnattoman kiitollinen saamistaan mahdollisuuksista, ja 12 kuukauden pätevöitymisputki tähtäimessään hän pyrkii jatkuvasti parempaan.

”Olen todella kiitollinen kaikille Synergyyn minua ennen liittyneille. Valmis perusta helpottaa minun toimintaani, joten kiitos kaikille.”

Kine Solbakken, Norja

Aktiivinen elämäntyyli on aina ollut Kinelle tärkeää, ja nainen on harjoitellut lähes joka päivä yli 10 vuoden ajan. Ryhtyessään käyttämään Synergyn tuotteita hän vaikuttui tuloksista.

”Kestävyyteni parani, jaksoin paremmin, palauduin nopeammin ja huomasin jopa lihasteni erottuvan selvemmin”, Kine sanoo.

Kinen mukaan Synergy-tuotteiden suositteleminen on helppoa, koska hän luottaa niiden laatuun ja Elite Honors -ohjelmaan.

Kine Elite Honors -pätevöityi nyt seitsemättä kertaa, ja hän on huomannut ohjelman positiiviset vaikutukset liiketoimintaansa kerran toisensa jälkeen.

”Elite Honors -malli tekee tavoitteiden asettamisesta helppoa”, hän sanoo. ”Minulle Elite Honors -pätevöityminen ei ole pelkkä tavoite vaan vähimmäisvaatimus. Se motivoi minua pyrkimään jatkuvasti parempaan.”

Mihael Voglar, Slovenia

Kamppailtuaan kuukausia vakavien terveysongelmien kanssa ja käytyään läpi useita leikkauksia Mihael oli valmis ottamaan elämänsä taas hallintaansa. Kun hänen sponsorinsa Damjan Korosec tutustutti hänet Synergyyn, hän tajusi pian, että tilaisuus oli erikoislaatuinen.

”Mahdollisuuden tullessa vastaan olin onneksi niin fiksu, että ryhdyin perehtymään Synergyyn tarkemmin”, Mihael sanoo.

Nyt – vain vähän myöhemmin – Mihael on jo Elite Honors -pätevöitynyt, ja hän nousi vastikään tähtitasolle. Hän uskoo vakaasti Synergyn tarjoamaan tilaisuuteen sekä verkostomarkkinoinnin tuotteiden laatuun ja alalla toimiviin ihmisiin.

”Jos minun pitäisi kuvailla Synergyä yhdellä sanalla, se olisi laatu”, hän sanoo. ”Jos saisin käyttää kahta sanaa, ne olisivat hyvät ihmiset.”

Mihael on nauttinut siitä lyhyestä ajasta, jonka hän on ehtinyt viettää Synergyn parissa. ”Jos sinulla ei ole hauskaa, teet jotain väärin”, hän toteaa.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us