Synergy sponsoroi IAM Cycling -tallin pyöräilijöitä Ranskan ympäriajossa 2016


Maailmankuulu pyöräilykisa on viimeisen viikon puolivälissä, ja Synergyn sponsoroima IAM Cycling -talli on vahvasti mukana kisassa.

IAM Cycling panostaa täysillä maailman vanhimman ja arvostetuimman pyöräilykilpailun jokaiseen etappiin. Tallia edustava Jarlinson Pantano voitti juuri 15. etapin, Jérôme Coppel tuli neljänneksi 13. etapilla ja Stef Clement sijoittui neljänneksi 12. etapilla. Synergyn sponsoroimat pyöräilijät hankkivat siis itselleen mainetta. Täällä voit pysytellä ajan tasalla etappien tuloksista ja tarkistaa kaikkien kilpailijoiden ja tallien sijoitukset.

Tämä on kolmas kerta, kun IAM Cycling -talli osallistuu Ranskan ympäriajoon. Pyöräilijät taistelevat kolmen viikon ajan jatkuvasti henkistä ja fyysistä väsymystä vastaan, ja muuttuvat sääolosuhteet ja suuret korkeusvaihtelut vain lisäävät haastetta. Myös yleisöjoukot ja tallin autojen koordinoiminen aiheuttavat omat paineensa.

Kilpailun jokaiseen etappiin liittyy erilaisia haasteita. Etapilla 9 IAM Cycling -tallin Leigh Howard joutui ikävään asemaan – hän jäi melkein jälkeen muusta joukosta. Howard pysähtyi vaihtamaan molemmat renkaansa ja lopulta vaihtamaan pyörää kokonaan, ja hän oli vaarassa jäädä ei-kenenkään-maalle. Niinpä hän joutui ottamaan muun joukon kiinni alamäessä. Hän ponnisteli äärirajoillaan, ja hänen nopeusmittarinsa näytti parhaimmillaan 122,7 kilometrin tuntinopeutta.

Ranskan ympäriajo on loistava esimerkki maailmanluokan urheilukilpailuista. Olemme ylpeitä siitä, että IAM Cycling -tallin urheilijat luottavat Synergyn tuotteisiin vaikealla matkallaan. Toivottavasti kaikki kannustavat heitä aina viimeiseen kilpailupäivään eli 24.7. saakka.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us