Kesäkuussa 5 uutta Pearl Executivea


Uusia executive-tason nimikkeitä on saavutettu nyt neljässä peräkkäisessä kuussa. Kesäkuussa viisi Synergyn Korean-tiimin jäsentä nousi Pearl Executive -tasolle – ja he tekevät jo kovasti töitä saavuttaakseen Emerald Executive -tason. Jokaisella näistä viidestä on oma tarinansa ja omat taitonsa, joilla he ovat ansainneet Synergy WorldWiden muiden jäsenten arvostuksen.

Nyt sinulla on tilaisuus tutustua uusimpiin executive-tason jäseniin:

Chan Woo Kim, Pearl Executive

Chan Woo harjoitti verkostomarkkinointia menestyksekkäästi jo ennen Synergyyn liittymistään. Yritys, jonka parissa hän työskenteli, meni kuitenkin konkurssiin. Vaikka miehen liiketoiminta pysähtyi kuin seinään, hän ei lakannut uskomasta verkostomarkkinointikonseptiin. Synergyssä häneen teki vaikutuksen aivan kaikki Korean Eagles-järjestelmästä hänen omistautuneeseen sponsoriinsa.

”Pearl Executiven nimike on vasta alkua”, Chan Woo sanoo. ”Tiedän pääseväni Eagles-järjestelmän avulla pitkälle. Minusta tulee vaatimaton, vilpitön ja menestyvä johtaja.”

Joon Seok Jang, Pearl Executive

Kun Joon Seok liittyi Synergyn jäseneksi, hänellä oli jo runsaasti kokemusta verkostomarkkinoinnista. Hän menestyi hyvin toisen yrityksen riveissä, mutta Synergy WorldWiden visio teki häneen vaikutuksen. Niinpä hän lähti aiemmasta yrityksestään. Nyt hän saavuttaa uusia tavoitteita huimaa vauhtia, ja hän aikoo jatkaa Synergyn parissa vielä pitkään. Joon Seok on innoissaan Synergyn tulevaisuudesta ja omasta roolistaan yrityksen menestyksessä.

Hyun Sook Lee, Pearl Executive

Hyun Sook on menestyvä vakuutusasianainen. Hänen osa-aikaisen Synergy-liiketoimintansa edut ovat kuitenkin kannustaneet häntä viettämään yhä enemmän aikaa poissa toimistolta.

Hyun Sook korostaa yhteistyön tärkeyttä: “Ilman tiimityötä en olisi päässyt executive-tasolle. Saavutin nimikkeen monien ihmisten tuella. Minun täytyy vuorostani auttaa heitä samaan tapaan kuin he ovat auttaneet minua.”

Seung Kyu Shin, Pearl Executive

Seung Kyu työskenteli perheensä koneenrakennusyrityksessä tajutessaan, että verkostomarkkinoinnin mahdollisuuksia ei kannattanut jättää hyödyntämättä. Hänen ensimmäinen kokeilunsa verkostomarkkinoinnin saralla epäonnistui, mutta hän ei antanut periksi. Hän halusi löytää yrityksen, jossa hän pääsisi toteuttamaan unelmansa.

”Tapasin sponsorini Synergyn kautta, ja hän antoi minulle toisen tilaisuuden”, Seung Kyu sanoo. ”Tahdonkin kiittää Eagles-järjestelmän kehittänyttä Yun Tae Hwangia sekä sponsoriani Young Ok Parkia. Nykyinen ja tuleva menestykseni on heidän ansiotaan, ja heidän tuellaan minusta tulee hyvä johtaja.”

Young Soon Park, Pearl Executive

Young Soon harjoitti liiketoimintaa menestyksekkäästi toisen verkostomarkkinointiyrityksen jäsenenä, kunnes kyseinen yritys sulki Korean-toimistonsa. Kahdeksan vuoden uurastuksen tulokset katosivat yhdessä yössä. Yun Tae Hwangin tavattuaan Young Soon liittyi Synergyn jäseneksi. Eagles-järjestelmän ja Yun Taen neuvojen avulla Young Soonin liiketoiminta kasvoi vauhdilla. Hän on tyytyväinen siihen, mihin hänen verkostomarkkinointitoimintansa on hänet johdattanut.

”Haluan kiittää perheenjäseniäni heidän tuestaan sekä Yun Taea hänen avustaan”, hän sanoo. ”Lupaan tukea kumppaneitani samalla tavoin.”

TÄÄLTÄ voit katsoa, kuinka monta executive-tason jäsentä Synergyllä on eri puolilla maailmaa.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us