Miksi Instagram on tärkeä liiketoiminnallesi


Instagram on maailman nopeimmin kasvavia yhteisöpalveluita. Se on myös tärkeä markkinointityökalu niin isoille ja pienille yrityksille, aatteellisille järjestöille kuin yksittäisille liiketoiminnan harjoittajillekin. Noin 85 % suurimmista brändeistä käyttää Instagramia. Se on tehokas kanava, joka on tullut jäädäkseen.

Joko sinulla on Instagram-tili? Seuraa Synergyn tiliä @synergyworldwide!

Jaamme Instagramissa lähiaikoina useita lahjoja. Jotta voit voittaa, 1) sinulla täytyy olla Instagram- tili ja 2) sinun täytyy seurata tiliä @synergyworldwide.

Eikö sinulle ole Instagram-tiliä? Instagram voi olla Synergy-liiketoimintasi kannalta arvokas työkalu. Lue, miksi.

1. Verkostoituminen

Instagramissa on paljon muutakin kuin lemmikki-, vauva-, ruoka- ja luontokuvia. Instagramin – kuten muidenkin yhteisöpalvelukanavien – tarkoitus on yhdistää ihmisiä. Instagramissa muodostamasi kontaktit voivat tuoda sinulle uusia asiakkaita ja liiketoimintakumppaneita. Instagram on myös yhteydessä muihin yhteisöpalveluihin. Kun siis julkaiset jotain Instagramissa, voit julkaista saman sisällön samalla myös kaikilla muilla yhteisöpalvelutileilläsi.

Näin verkostoidut: Kun seuraat muita käyttäjiä Instagramissa ja reagoit heidän valokuviinsa, myös omien seuraajiesi määrä lisääntyy, kunhan julkaiset uutta ja kiinnostavaa sisältöä aktiivisesti. Laadukkaat kuvat kertovat tarinoita, jotka herättävät mielenkiintoa.

2. Persoonallisuus

Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Anna Instagram-tilisi kertoa, kuka sinä olet. Tuo persoonallisuuttasi esiin kuvissasi ja herätä ihmisten mielenkiinto. Kun esittelet persoonallisuuttasi ja elämäntyyliäsi onnistuneesti ja julkaiset myös kuvia itsestäsi Synergy-tiimin jäsenenä, liiketoimintaasi on helpompi samaistua ja teet vaikutuksen seuraajiisi.3. Erilaisia ihmisiä

Verkostomarkkinoijana pyrit tapaamaan uusia ihmisiä päivittäin, esittelemään Synergyn tuotteita ja kasvattamaan liiketoimintaasi. Instagramissa ihmiset eri puolilta maailmaa pitävät yhteyttä kiehtovien kuvien kautta. Yhdessä kuvat kertovat yrityksen tai ihmisen tarinan. Kun seuraat sellaisia ihmisiä, joiden toivot seuraavan sinua, ja julkaiset sisältöä, joka vetoaa näihin ihmisiin, pystyt markkinoimaan Synergy-liiketoimintaasi hienovaraisesti. Instagramin aktivointiaste käyttäjää kohden on suurimmilla brändeillä 58 kertaa suurempi kuin Facebookissa ja 120 kertaa suurempi kuin Twitterissä. Se riittänee todisteeksi kanavan hyödyllisyydestä!

Näin herätät mielenkiintoa: Opi käyttämään hashtageja, jotta saavutat oikeat ihmiset. Hashtageja sisältäviin Instagram-julkaisuihin reagoidaan 12,6 prosenttia paremmin kuin sellaisiin, jotka eivät sisällä hashtageja. Lisäksi paikkatageja sisältäviin julkaisuihin reagoidaan 79 prosenttia paremmin. #synergyworldwide #nutrition #healthylifestyle #entrepreneur #workfromhome

Instagramin liiketoiminnallisiin hyötyihin kannattaa ehdottomasti tutustua itse. Kanavan avulla voit saavuttaa lukemattomia ihmisiä, joille voit esitellä terveellistä elämäntyyliäsi ja Synergyn liiketoimintamahdollisuutta. Lisäksi Synergy jakaa lähikuukausina lahjoja Instagramissa.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us