Elite Honors -klubilaiset parrasvaloissa


Elite Honors -ohjelman vauhti kiihtyy kiihtymistään, ja tiimin jäsenet ovat vahvistaneet liiketoimintaansa entisestään selkeiden kuukausitavoitteiden kautta.

Toukokuussa 383 Euroopan-tiimin jäsentä täytti Elite Honors -pätevöitymisvaatimukset. Tämä tarkoittaa, että he rekrytoivat yhteensä ainakin 383 uutta jäsentä ja hankkivat Synergy-tuotteille yli 1 000 uutta käyttäjää. Pätevöityneet tiimin jäsenet ovat todenneet, että Elite Honors -ansaintamalli on juuri sitä, mitä heidän liiketoimintansa on kaivannutkin.

Onnittelut kaikille, jotka ovat jo menestyneet Elite Honors -mallin avulla! Tässä on uusimpien Elite Honors -pätevöityneiden jäsenten näkemyksiä mallin kautta saavuttamastaan menestyksestä:

Augustine Schlack, Itävalta
Elite Honors -pätevöitynyt 10 kertaa

Augustine Schlack ymmärtää, että liiketoiminnan harjoittajalta edellytetään rehellisyyttä, aitoutta ja vilpittömyyttä. Hän soveltaa positiivisia periaatteita myös omassa liiketoiminnassaan, ja hän onkin Elite Honors -pätevöitynyt jo kymmenen kertaa peräkkäin.

”Elite Honors -malli on loistava”, Augustine toteaa. ”Se kannustaa minua tekemään ahkerammin töitä ja noudattamaan Synergyn esimerkkiä.”

Augustine on menestynyt Synergy-tiimin jäsenenä hienosti. Naisen mukaan menestyksestä on kiittäminen hänen tiimiään, joka on tehnyt hänestä paremman ihmisen. Hänellä on aina hyvää sanottavaa myös Synergystä.

”Arvostan työtäni, uramahdollisuuksia ja Synergy-tuotteiden laatua”, Augustine kertoo. ”Siksi pärjään hyvin myös liiketoiminnassani.”

Malin Höglund, Ruotsi
Elite Honors -pätevöitynyt 7 kertaa

Malin on Elite Honors -pätevöitynyt seitsemän kertaa, joten kova työ on hänelle tuttua. Hän on ahkeroinut väsymättä siitä lähtien, kun hän aloitti Synergy-liiketoimintansa marraskuussa 2015, ja hänellä on vain hyvää sanottavaa Synergystä ja Elite Honors -mallista.

Malin on kolmen lapsen äiti, ja hän viettää mielellään aikaa perheensä kanssa. Lisäksi hän pitää juoksemisesta ja ruoanlaitosta. Kiireinen elämä ei kuitenkaan estä häntä asettamasta myös ammatillisia tavoitteitaan korkealle.

”Elite Honors -malli tekee liiketoiminnan rakentamisesta helppoa”, Malin sanoo. ”Laadin joka kuukaudelle suunnitelman, ja siksi olen pystynyt Elite Honors -pätevöitymään kuukaudesta toiseen.”

Malin toivoo saavuttavansa ammatilliset tavoitteensa myös jatkossa, ja hän aikoo kasvattaa liiketoimintaansa rinta rinnan Synergyn kanssa.

Radka Weeden, Iso-Britannia
Elite Honors -pätevöitynyt 6 kertaa

Liittyessään Synergyyn muutama vuosi sitten Radka tajusi heti olevansa osa jotain hienoa.

Radka on Elite Honors -pätevöitynyt nyt kuusi kertaa, eikä hän aio lopettaa tähän. Hän uskoo, että johdonmukaisuus ja intohimo ovat kaiken liiketoiminnan kulmakiviä. Tämä pätee tietysti myös Synergyyn. Radkan itseluottamus verkostomarkkinoijana kasvaa jatkuvasti, ja hän uskaltaa yhä paremmin poistua mukavuusalueeltaan ja jutella ihmisille. Elite Honors -pätevöityminen on antanut hänelle hurjasti itsevarmuutta.

”Parasta Elite Honorsissa on se, että malli saa ihmiset keskittymään tavoitteiden saavuttamiseen ja muiden tiimin jäsenten auttamiseen kuukaudesta toiseen”, Radka sanoo.

Synergyn läpinäkyvä toiminta ja laadukkaat, testatut tuotteet kannustavat Radkaa auttamaan muitakin elämään terveempää ja onnellisempaa elämää.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us