General Managerin viesti: kesä 2015

Synergyn menestyksekkäimmät jäsenet eri puolilta maailmaa ovat yhtä mieltä siitä, että Synergyn tapahtumat tarjoavat erinomaisen tilaisuuden verkostoitua muiden tiimin jäsenten kanssa, saada arvokasta koulutusta ja esitellä Synergy-yhteisöä uusille tiimiläisille. Lisäksi tapahtumissa on paljon motivoivia esityksiä, viihdettä ja hauskanpitoa. Kesä alkaa olla lopuillaan, ja vuoden 2015 päätapahtuma eli Rooman-konferenssi lähestyykin jo kovaa vauhtia!

Synergyn sydänterveyttä edistävät tuotteet on tunnettu maailmalla jo vuosia, mutta ajan myötä yritys on laajentanut toimintaansa myös muille markkinoille. Kardiovaskulaarisen terveyden edistäminen on meille yhä tärkeää, mutta nykyään myös huippu-urheilijat käyttävät tuotteitamme suorituskykynsä parantamiseen harjoittelussa ja kilpailuissa. Lisäksi tuhannet ihmiset ovat kokeneet monien tuotteidemme painonhallinnalliset vaikutukset.

Synergyllä oli kunnia sponsoroida IAM Cycling -tallia tämän kesän Ranskan ympäriajossa. Joukkue sijoittuikin kymmenen parhaan joukkoon! Tuotteitamme käyttävät urheilijat eivät kuitenkaan ole ainoita, jotka ovat pärjänneet tänä vuonna hyvin – myös tiimin jäsenillä on ollut jälleen menestyksekäs vuosi, ja odotan jo innolla parhaiten menestyneiden tiimiläisten tunnustustilaisuutta konferenssissa. Siellä meillä on myös ilo julkistaa uusia tuotteita ja kampanjoita ja antaa vinkkejä liiketoiminnan kehittämiseen. Lisäksi luvassa on liiketoimintaa mullistavan uuden ohjelman julkaisu. Uusi toimintamalli auttaa maksimoimaan Synergy-toiminnan potentiaalin aivan uudella tavalla.

Ei ole lainkaan liian aikaista ryhtyä suunnittelemaan vuoden 2016 Legacy Retreat -matkaa, joka suuntautuu Havaijin Konalle. Roomassa julkaistavaa kampanjaa kannattaa ehdottomasti hyödyntää, jotta pääset mukaan matkalle. TÄÄLLÄ pääset lukemaan pätevöitymisvaatimuksista.

Odotan jo kovasti tiimin jäsenten tapaamista tulevissa tapahtumissa. Konferenssin jälkeen luvassa on tilaisuuksia, joissa keskitytään Roomassa julkaistaviin uusiin tuotteisiin ja ohjelmiin. Niistä ensimmäinen järjestetään Suomessa 8.9. Lisätietoja on luvassa pian – pysy kuulolla!

Olen nauttinut ensimmäisistä kuukausistani General Managerina ja yhteistyöstä tiimin jäsenten kanssa. Onnittelut kaikille menestyksekkäästä neljänneksestä! Toivottavasti näemme konferenssissa.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us