Kuinka Legacy Retreat -matkalle pätevöidytään?

Legacy Retreat 2016 -matkaan on alle 12 kuukautta, ja haluamme auttaa sinua pääsemään mukaan. Jotta voit pätevöityä matkalle, sinun täytyy ensin ymmärtää, mitä sinulta tarkalleen vaaditaan.

Ei ole väliä, oletko ollut matkalla aiemmin – pätevöityminen on yksinkertaista. Seuraavassa kerromme, kuinka pääset mukaan Synergyn kustantamalle matkalle Konalle. 

Ensimmäistä kertaa pätevöityvät henkilöt

Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun pätevöidyt ja osallistut matkalle, sinun tulee ansaita yhteensä kymmenen legacy-pistettä. Pisteiden keräämisen voi aloittaa Team Director -tasolla, ja ne siirtyvät aina seuraavalle vuodelle. Napsauttamalla tästä pääset tutustumaan ensimmäistä kertaa pätevöityvien jäsenten vaatimuksiin tarkemmin.

Toista kertaa pätevöityvät henkilöt

Jos olet pätevöitynyt ja osallistunut Legacy Retreat -matkalle kerran aiemmin, voit pätevöityä Legacy Retreat 2016 -matkalle Konalle vuoden 2015 pätevöitymisaikana jommallakummalla seuraavista tavoista:

  • säilyttämällä korkeimman executive-tason nimikkeesi kolmena kuukautena 12:sta 
  • nousemalla uudelle executive-tasolle. 
Esimerkki 1: Pätevöidyit ja osallistuit ensimmäiselle Legacy Retreat -matkallesi Team Elite -tasolla. Jotta pätevöidyt mukaan Konan-matkalle, sinun täytyy saavuttaa vuoden 2015 pätevöitymisaikana vähintään Pearl Executive -taso.

Esimerkki 2: Pätevöidyit ja osallistuit ensimmäiselle Legacy Retreat -matkallesi Pearl Executive -tasolla. Jotta pätevöidyt Konan-matkalle, sinun on säilytettävä Pearl Executive -nimike kolmena kuukautena 12:sta tai siirryttävä vuoden 2015 pätevöitymisaikana vähintään Emerald Executive -tasolle.Vähintään kolmatta kertaa pätevöityvät henkilöt

Jos olet pätevöitynyt ja osallistunut Legacy Retreat -matkalle useammin kuin kerran, voit pätevöityä Legacy Retreat 2016 -matkalle Konalle jommallakummalla seuraavista tavoista:

  • säilyttämällä korkeimman executive-tason nimikkeesi neljänä kuukautena 12:sta
  • nousemalla uudelle executive-tasolle.

Esimerkki: Pätevöidyit ja osallistuit vuoden 2012 Legacy Retreat -matkalle Team Director -tasolla. Vuonna 2013 nousit Pearl Executive -tasolle, joten pääsit matkalle myös silloin. Vuonna 2014 säilytit Pearl Executive -nimikkeen kahtena kuukautena 12:sta, joten pätevöitymisesi jäi kiinni kahdesta säilytyskuukaudesta. Vuonna 2015 sinun täytyy säilyttää Pearl Executive -nimikkeesi neljänä kuukautena 12:sta tai siirtyä Emerald Executive -tasolle.

Presidential Executive -tason ja sitä ylempien tasojen jäsenet

Presidential Executive -tason tai sitä korkeamman tason saavuttaneiden tiimin jäsenten uudelleenpätevöitymisvaatimukset ovat hieman erilaiset. Lisäksi heidän on mahdollista pätevöityä VIP Elite Legacy Retreat -paketin saajiksi. Jos kaipaat lisätietoja, napsauta tästä tai ota yhteyttä General Manageriisi.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us