Hyvä Tietää Ennen Matkaa


Konferenssiin Liittyviä Kysymyksiä  ja Vastauksia 

K. Milloin konferenssi alkaa?
V. Konferenssi alkaa torstaina 3.9. klo 20.00-22.00, jolloin järjestetään avajaistilaisuus Parco della Musica'n Cavea auditoriossa katso tästä http://www.auditorium.com/Auditorium_Commerciale/spazi/cavea

Perjantaina 4.9 ohjelma alkaa klo 10.00 Parco della Musican Santa Cecilia salissa.

K. Milloin voin rekisteröityä?
V. Pääset rekisteröitymään torstaina klo 16.00 alkaen ja perjantaina klo 9.00 sekä lauantaina klo 9.00. Rekisteröityminen on Santa Cecilia-auditorion luona. Saat nimikyltin, joka on sisäänpääsy-korttisi konferenssiin. Ole paikalla ajoissa.

K. Milloin konferenssi päättyy?
V. Konferenssi päättyy lauantaina 5.9. klo 18.00.

K. Tarjoillaanko ruokaa ja juomia avajaistilaisuudessa?

V. Ruokaa ei tarjoilla, mutta baari on auki josta saa ostettua juomia. Ota käteistä mukaan sillä baarissa ei pysty maksamaan kortilla.

K. Onko saatavilla tulkkausvälineitä?
V. Voit noutaa tulkkauskuulokkeet rekisteröitymisen yhteydessä. Niitä varten sinulta kysytään nimesi ja Synergyn ID-tunnuksesi. Jos et palauta kuulokkeita viimeisen tilaisuuden päätteeksi, rekisteröitymisen yhteydessä esittämältäsi kortilta veloitetaan 300 euron korvaus.

K. Millainen pukukoodi konferenssissa on?
V. Useimmissa tilaisuuksissa pukukoodina on rento liikepukeutuminen. Tunnustusten iltaan monet haluavat pukeutua muodollisesti (naiset iltapukuun ja miehet pukuun ja solmioon). Lisäksi pyydämme myös VIP-vastaanotolle tulijoita pukeutumaan muodollisesti.

K. Mitkä konferenssimyymälän aukioloajat ovat?
V. Perjantai 4.9.
13.00–20.00
Lauantai 5.9.
9.00–16.00

K. Mitkä konferenssimyymälän maksuvaihtoehdot ovat?
V. Konferenssimyymälässä hyväksytään kaikki ne maksutavat, jotka hyväksytään myös Internetin kautta ostettaessa. Käteinen ei kelpaa.

K. Voidaanko tuotteet toimittaa kotiin? 
V. Voidaan – käytössä on sama tilausjärjestelmä. Sinulta veloitetaan perustoimituskulut. Kauppatavaroita ei toimiteta kotiin.

K. Täytyykö minun osallistua konferenssiin, jotta voin hyödyntää alennuksia? 
V. Konferenssitarjoukset ovat vain konferenssiin osallistuvien tiimin jäsenten hyödynnettävissä. Tuotteiden ja kauppatavaroiden palautus ei ole mahdollista, vaan kaupat katsotaan sitoviksi.

K. Istutaanko yleistilaisuuksissa määrätyillä paikoilla?
V. Ensimmäisen tilaisuuden istumapaikat on määritetty maittain tapahtuman kansallisparaatiosion helpottamiseksi. Viimeisessä tilaisuudessa istumapaikat on määritetty kaikille vähintään Team Leader -tasolla oleville. Muissa tilaisuuksissa ei ole määrättyjä istumapaikkoja.

K. Voinko tuoda mihinkään tilaisuuteen vieraita?
V. Kaikki ilmoittautumismaksun maksaneet osallistujat pääsevät tilaisuuksiin. Muut kuin rekisteröityneet henkilöt pääsevät ainoastaan Synergy-myymälään.

K. Sain kutsun VIP-vastaanottoon. Mistä on kyse?
V. VIP-vastaanotto pidetään Caffè delle Arti -ravintolassa kello 20.00–22.00, ja siihen kuuluu illallinen sekä viihdettä. Osallistujia pyydetään pukeutumaan muodollisesti – naisia iltapukuun ja miehiä pukuun. Tälle vastaanotolle kutsuttujen henkilöiden rekisteröinnin yhteydessä saamassa nimikyltissä on VIP-vastaanoton tunnus. Se on kunkin osallistujan pääsylippu vastaanotolle. Ravintolaan saavutaan omin avuin. Caffè delle Arti sijaitsee osoitteessa Via Gramsci, 73 Roma 00197.

K. Mikä VIP-kassa on?
V. Henkilöt, joiden nimikyltissä on VIP-kassan tunnus, voivat maksaa konferenssin Synergy-myymälässä tekemänsä ostokset nopeammin. Kun olet valmis maksamaan, sinun tarvitsee vain siirtyä VIP-kassalle.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us