Näin Saat Yhteyden Ihmisiin kirjoittanut Peppe Lucio, Pearl Executive


Ihmiset eri puolilta Eurooppaa kysyvät minulta usein, mikä menestykseni salaisuus tällä alalla on. Vastaukseni on aina sama: monistaminen. Mitä sillä sitten tarkoitan? Keskusteluiden aloittamista ihmisten kanssa - keskustelua unelmista ja ihmisiä innostavista asioista – päivästä toiseen.

Liiketoiminnan vaikein osa on oppia ottamaan yhteyttä ihmisiin ja puhumaan heidän kanssaan. Kun on oppinut yhteyden muodostamisen, kaikki muu on helppoa.

Älä pelkää 
Tärkein tavoitteemme on jakaa viestiä Synergystä eli kertoa mitä mahdollisuuksia Synergy tarjoaa. Jos haluamme mullistaa ihmisten elämän, meidän tulee oppia avaamaan suumme ilman pelkoja.

"Kun on oppinut yhteyden muodostamisen, kaikki muu on helppoa."
Jos todella uskot asiaasi, sinulle tulisi olla helppoa lähestyä uutta ihmistä. Tässä esimerkki, jota käytän: ”Hei! Mitä kuuluu? Olisiko sinulla 15–20 minuuttia? Haluaisin sinulle tiedon tästä hienosta yhtiöstä ja upeasta hankkeesta, jonka parissa työskentelen.”

Ihmisten täytyy tuntea energiasi. Ihmisten sponsorointi ei ole itsetarkoitus, vaan tavoitteena on luoda jotain pysyvää. Meidän tulee tehdä samoja asioita päivästä toiseen ja oppia kantapään kautta, mitkä lähestymistavat toimivat.

Ole valmis avaamaan suusi 
Olitpa sitten baarissa, junassa, kuntosalilla tai hoitamassa juoksevia asioita, ole valmistautunut keskustelemaan ihmisten kanssa Synergystä. Koskaan et voi tietää, milloin vastaasi tulee kaivattu liikekumppani. Jos et ota yhteyttä ympärilläsi oleviin ihmisiin, saatat menettää mahtavia tilaisuuksia.

Matkustan paljon ja tapaan uusia ihmisiä joka päivä. Kerron usein junassa vieressäni istuville, että olen matkalla tapaamiseen keskustelemaan jännittävästä liiketoimintamahdollisuudesta. Annan heille käyntikorttini ja kysyn, voinko lähettää heille esitteitä ja tuotenäytteitä ja palata asiaan myöhemmin. Liiketoiminnan kasvattaminen alkaa yhdellä sanalla: ”Hei!”.

Käy merkityksellisiä keskusteluita 
Monet kollegoistani tekevät virheen siinä, että he aloittavat keskustelun kertomalla tuotteista. Tällöin keskustelun toinen osapuoli sanoo lähes aina, ettei hän ole kiinnostunut tai että hän käyttää toisen yrityksen tuotteita. Tällöin keskustelu päättyy siihen.

Keskustelu kannattaa aloittaa kertomalla, että yhtiö nimeltä Synergy WorldWide voi mullistaa keskustelukumppanisi elämän. Tuotteet esitellään vasta myöhemmin. Kerro, että hanke, jonka parissa työskentelet, voi parantaa keskustelukumppanisi elämänlaatua. Kyseessä on todellinen tilaisuus – ei jälleen uusi yritys, joka vain haluaa ihmisten rahat. Kun olet todistanut haluavasi oikeasti auttaa, sinua aletaan kuunnella tarkemmin.

Kysy sitten, mitä keskustelukumppanisi haluaa saada irti tästä tilaisuudesta. Sinun täytyy oppia asettumaan muiden asemaan. Jos pääsemme samalle aaltopituudelle ihmisten kanssa ja herätämme heidän tunteensa, mielenkiintonsa ja intohimonsa, he liittyvät joukkoomme. Kun autamme heitä määrittämään elämästään osa-alueita, joilla Synergystä voisi olla hyötyä, he alkavat ymmärtää Synergy WorldWiden perimmäisen tarkoituksen – perinnön jättämisen jälkipolville.

Ehkä vaikuttavin asia, jonka voit mahdollisille liikekumppaneille kertoa, on oma menestystarinasi – se, mitä teit ennen kuin lähdit mukaan Synergyn toimintaan, ja se, miten elämäsi on parantunut noista ajoista. Harjoittele, että pystyt kertomaan tarinasi 1–2 minuutissa. Ihmiset haluavat todennäköisemmin kuulla lisää, jos pystyt todistamaan, että mahdollisuudesta on ollut hyötyä sinulle itsellesi.

Parannamme ihmisten elämänlaatua tuotteiden kautta ja ennen kaikkea taloudellisen vapauden kautta. Tuotteiden avulla taloudellisen vapauden saavuttaminen on mahdollista. Ennen tuotteen myyntiä meidän täytyy myydä elämäntapa, jossa mahdollisuudet ovat rajattomat.

Älä lakkaa etsimästä 
Kuvittele käveleväsi vilkasliikenteistä katua reunustavalla jalkakäytävällä pienen poikasi edellä. Kun vilkaiset taaksesi, et näekään poikaasi. Jatkatko matkaa? Et tietenkään. Ryhdyt heti etsimään häntä. Teet kaikkesi, jotta löytäisit hänet. Yhtä määrätietoisesti meidän tulee toimia myös Synergy-liiketoiminnassamme.

Elämme elämäämme usein sokeina yrittäen vain pärjätä päivästä toiseen. Useimmat ihmiset antavat elämänsä kulkea ohitseen. Monilla on saavuttamattomia unelmia, koska heillä ei ole resursseja haaveidensa toteuttamiseen. Minä kerron uusille tuttavuuksille aina, että saadakseen haluamansa heidän täytyy muuttua itse. Haluan, että ihmiset ryhtyvät jälleen unelmoimaan. Maailmassa ei unelmoida tarpeeksi, ja haluamme ihmisten tietävän, että tarjoamiemme työkalujen avulla he voivat oppia unelmoimaan uudelleen.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us