Karaten maailmanmestari saa kilpailuetua Synergyn tuotteista

Kamppailulajien monitaituri Cathy McAleer on vahvaa tekoa niin henkisesti kuin fyysisestikin. Hänen aikansa kuluu erilaisten karateen liittyvien asioiden parissa omasta harjoittelusta ja muiden huippukaratekojen valmentamisesta Irlannin lajitoimintaan.

Cathy on Pohjois-Irlannin karateakatemian NIKA:n perustaja, ja hän järjestää toimintaa Holywoodin Queens Leisure Complexissa ja Stormontin Pavilionissa. Siellä hän auttaa Irlannin-, Britannian-, Euroopan- ja maailmanmestarien valmentamisessa. Kumpikaan näistä ei kuitenkaan ole hänen päivätyönsä, vaan hän työskentelee erään Pohjois-Irlannin Virgin Active -kuntokeskuksen johtajana. Hän on myös koulutettu urheiluhieroja, ja hänellä on kandidaatin tutkinto urheilumarkkinoinnista.

Saavutukset:

  • Katan WKC-maailmanmestaruus 2014 
  • Kumiten maailmanmestaruus 2014
  • WKC-hopeamitali 2014
  • WKN:n täyskontaktipotkunyrkkeilyn Euroopan-mestaruus 2014
  • WKN:n K-1-maailmanmestaruuskisojen jaettu ykkössija 2014
  • Pohjois-Irlannin mestaruus 10 vuotena peräkkäin
  • Karateohjaajan kolmas dan-arvo ja Pohjois-Irlannin kansallistiimin valmentajuus

Cathy ryhtyi käyttämään V3-järjestelmän tuotteita kesäkuussa 2014, ja jo kolmessa viikossa hän huomasi niiden hyödyt. Hänen treeniohjelmansa on tiukka, ja se voi tehdä keholle paljon hallaa. Synergy-tuotteiden ansiosta Cathy pystyy harjoittelemaan säännöllisemmin ja palautuu hyvin. Vaikka hän ei ole innokas juoksija, hän pystyi pidentämään juoksumatkojaan viidestä kilometristä kymmeneen.

”Monet ihmettelevät, miten minulla on aikaa kaikkeen ja mistä saan energiaa kilpailemiseen ja harjoitteluun”, Cathy kertoo.

Cathyllä on paljon suhteita Irlannin urheilumaailmassa, ja hän onkin onnistunut hankkimaan vaikuttavan määrän asiakkaita Synergy-tuotteiden avulla.
Cathyn seuraava kilpailu on syyskuussa Genevessä järjestettävässä World Martial Arts Games -tapahtumassa, jossa hän kilpailee potkunyrkkeilyssä.

”Tavoitteenani on kaksi maailmanmestaruustitteliä kahdesta eri lajista, ja 13.9. tuo unelma toivottavasti toteutuu”, Cathy paljastaa. ”Kaikki Synergyn tuotteet edistävät menestystäni eri tavoin. Kiitos siis Synergylle huipputason tuotteista!”

Toivotamme Cathylle onnea. Olemme ylpeitä siitä, että kuulut Synergy-tiimiin!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us