IAM Cycling kymmenen parhaan joukkoon Ranskan ympäriajossa


Sade virtasi ja tie oli liukas, kun IAM Cycling -tallin uupunut mutta päättäväinen Mathias Frank polki Ranskan ympäriajon viimeistä, Champs-Elysées’n-etappia. Siitä huolimatta hän nousi kokonaistuloksissa sijalle 8. Mathias oli vuoden 1999 jälkeen ensimmäinen sveitsiläinen pyöräilijä, joka on päässyt ympäriajossa kymmenen parhaan joukkoon. Hänen sijoituksensa oli IAM Cycling -tiimin paras saavutus, mutta myös koko tallin kokonaissijoitus oli yhdeksäs. Näin uudelle tallille se on hieno tulos.

IAM Cycling -tallin perustaja Michel Thétaz totesi näin: ”Saavutimme tälle kaudelle jo varhain asettamamme tavoitteen. Tiimi todisti olevansa vahva, ja sen jäsenet olivat kärjessä usein. Pantanon kolmas sija Gapin-etapilla oli mahtava saavutus, samoin kuudes sija joukkueaika-ajossa. Pyöräilijät antoivat kaikkensa ja tekivät kovasti töitä Frankin kokonaissijoituksen eteen. Mathias Frank on paras pyöräilijämme, ja hän on jatkanut sopimustaan. Osallistumme ympäriajoon taas ensi vuonna. Tavoitteena on, että Frank on silloinkin kymmenen parhaan joukossa ja voittaa joitakin etappeja. Luotamme siihen, että hän täyttää kaikki odotuksemme.”

”En ole sekuntiakaan katunut kaikkia niitä uhrauksia, joita tein sijoitukseni eteen”, Mathias sanoo. ”Kahden epäonnistuneen yrityksen jälkeen selvisin haasteesta ja sijoituin kymmenen parhaan joukkoon. Tämä on suuri saavutus koko tallille. Kaikki auttoivat minua valtavasti ja uskoivat minuun. Nämä hetket eivät unohdu sittenkään, kun nousen satulasta.”

Synergylle on ollut kunnia tukea IAM Cycling -tiimin suorituksia ja edistää pyöräilijöiden palautumista Ranskan ympäriajon aikana laadukkailla tuotteilla. Onnittelut menestyksestä! Toivottavasti näemme lisää huippusaavutuksia World Tourin aikana ja ensi vuoden Ranskan ympäriajoissa.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us