Viesti toimitusjohtajalta: Tehkäämme vuodesta 2014 menestysvuosi


Klikkaa tästä nähdäksesi tämän artikkelin ja muut artikkelit meidän neljännesvuosittaisesta Legacy Magazine.

Vuosi 2013 on ollut Synergy WorldWidelle kasvun vuosi. Olemme saaneet johtoryhmäämme uusia jäseniä, lanseeranneet uusia tuotteita ja aloittaneet toiminnan uusilla markkina-alueilla eri puolilla maailmaa. Kehitämme Synergyä jatkuvasti, ja teemme yritystämme ja terveysvaikutteisia tuotteitamme tunnetuksi mahdollisimman laajalti. Synergyn tulos on moninkertaistunut Euroopan alueella, ja seuraamme innostuneena kolmen uuden markkina-alueen lanseerausta Euroopassa: mukaan ovat tulleet Islanti, Slovenia ja uusimpana Italia. Näillä markkina-alueilla ihmiset sitoutuvat Synergyn visioon ja haluavat omistautua Synergyn asialle.


Vuoden 2013 kolmas vuosineljännes oli ennätyksellisen hyvä. Synergyn liikevaihto kasvoi 4 %, mikä merkitsee, että tämä vuosineljännes oli Synergyn historian paras myynnin suhteen. Tämä johtuu osittain Skandinavian ja Keski-Euroopan markkina-alueiden merkittävästä kasvusta. Myös vuoden 2013 Soulin maailmankonferenssi ja SLMsmart-tuotesarjan lanseeraus Etelä-Koreassa ja Yhdysvalloissa vaikuttivat menestykseemme tällä vuosineljänneksellä. Asetamme suuria odotuksia SLMsmart-tuotesarjan lanseeraukselle Synergyn globaalilla markkina-alueella.

Lahjakkaat ja työlleen omistautuneet tiiminjohtajat ovat kasvun taustalla oleva kantava voima. Vuonna 2013 saimme neljä uutta General Manageria tukemaan menestyksekkäiden Euroopan markkina-alueiden toimintaa. Tammikuussa Synergyn tiimiin liittyi Radek Baszynski, josta tuli Puolan ja Tšekin tasavallan alueen General manageri. Erich Dengg aloitti Keski-Euroopan markkina-alueiden eli Saksan, Itävallan ja Slovenian General manageri. Länsi-Euroopan alueen General manageri on Rob Lord, joka johtaa Ison-Britannian, Alankomaiden, Irlannin ja Espanjan markkina-alueiden toimintaa. Äskettäin joukkoomme liittyi Raffaella Orlandi, kun Euroopan uusin markkina-alue Italia liittyi toimintaan. Vuonna 2013 lanseerattiin Italian ohella Islannin ja Slovenian markkina-alueet, eikä Synergyn kasvu pysähdy tähän. Vuonna 2014 on suunnitteilla Ranskan markkina-alueen lanseeraus. Odotamme suurella mielenkiinnolla, miten nämä uudet markkina-alueet vaikuttavat kokonaiskasvuumme Euroopassa.

Olen varma, että kasvumme näkyy vuoden 2014 Euroopan huippukokouksessa Barcelonassa. Vuoden 2013 Soulin maailmankonferenssi antoi toiminnallemme valtavan energiasysäyksen, joka varmasti kantaa toista kertaa järjestettävään Euroopan konferenssiimme saakka. Tulevaan tapahtumaan osallistuu tiimijäseniä 15:stä Euroopan maasta, joten vuoden 2014 konferenssista tulee varmasti Euroopan alueen suurin Synergy-tapahtuma. Toivomme näkevämme mahdollisimman monia teistä tässä tilaisuudessa, sillä siellä kokoontuvat kaikki Synergyn parhaat tiimijohtajat. Barcelonan konferenssissa meillä on myös tilaisuus antaa tunnustusta siitä ahkerasta työstä, jota olette tehneet vuoden mittaan, ja juhlia Euroopan markkina-alueiden menestystä. Haluamme, että jokainen teistä tulee tähän konferenssiin nauttimaan ansaitsemastaan paikasta parrasvaloissa.

Luotan lujasti siihen, että vuodesta 2014 tulee menestyksen vuosi. Meillä on työlleen omistautuneet johtajat, arvostetut tuotteet ja valtavasti toimintavoimaa. Aseta tavoitteesi korkealle vuonna 2014. Näin pääsemme yhdessä juhlimaan menestystäsi Barcelonassa.

Parhain terveisin,

Dan Norman 
Toimitusjohtaja
Synergy WorldWide

CONVERSATION

Instagram

Follow Us