Suomen Kick Off 2014 tilaisuus su 26.1. Helsingissä!


Vuosi 2014 käynnistyy Kick Off tilaisuudella Helsingissä su 26.1. Jos et ole vielä varannut paikkasi, toimi nopeasti.

Paikkoja on jäljellä enää rajoitettu määrä. Tilaisuus tulkataan suomeksi. Tilaisuuden rekisteröityminen alkaa sunnuntaina klo 09.00, ohjelma käynnistyy klo 10.00 ja tilaisuus päättyy klo 18.00.

Kick Off tilaisuudessa huippuvieraina Synergyn perustaja Dan Higginsson ja Tri. Rainer Böger.
Tri. Rainer Böger toimii Hampurin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan kliinisen farmakologian professorina ja kliinisen farmakologian ja toksikologian laitoksen johtajana. Hän on myös Hampurin yliopiston Clinical Trial Center -tutkimuskeskuksen johtaja.
Hänen tieteellinen tutkimustyö on keskittynyt sydänsairauksien varhaiseen diagnosointiin ja ennaltaehkäisyyn. Hän on tutkinut jo yli 20 vuoden ajan L-arginiinia ja sen vaikutusta kehon typpioksidin tuotantoon. Böger toimii yhteistyössä Mayo Clinicin ja Stanfordin yliopiston lääketieteen laitoksen kanssa ja hän on julkaissut yli 200 tieteellistä artikkelia.
Synergyn perustaja Dan Higginsson on antanut yritysjohtajana, motivoijana, kouluttajana ja konsulttina keräämänsä laajan tietämyksen ja kokemuksen Synergyn tiiminjäsenten käyttöön. Hän haluaa olla mukana hyväntekeväisyydessä ja inspiroi näin muitakin samaan.

Danin ura alkoi tiiminjohtajana kuuluisan Franklin Coveyn perustamassa Covey Leadership Center -keskuksessa, missä hänestä kasvoi henkilökohtaisen kasvun ja yritysjohtamisen dynaaminen puolestapuhuja. Hän keskittyi erityisesti työpaikan esikuvallisten johtajaroolimallien merkitykseen, minkä ansiosta hänet kutsuttiin konsultoimaan eri puolille Pohjois-Amerikkaa ja Aasiaa. Dan on matkustanut laajalti sekä Yhdysvalloissa että muualla maailmassa jakamassa tietoja ja johtamistaitoja monille yrityksille. Hän matkustaa jatkuvasti ympäri maailmaa kertomassa Synergyn visiosta. Dan on esimerkillisellä johtajuudellaan ansainnut Synergylle kansallista tunnustusta, ja verkostoliiketoiminnan alalla yhtiötä arvostetaan suuresti.

Tilaisuus tulkataan suomenkielelle. Osallistumiskulu kattaa kahvitarjoilun aamulla, lounaan sekä iltapäivän kahvitarjoilun.
Tule mukaan käynnistämään Synergy toimintasi tai nostamaan se aivan uudelle tasolle!

Nähdään sunnuntaina Kick Offissa! 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us