Uusi Team Manager: Rolv Eigil Nilsen

Norjan Vestfossenissa asuva Rolv Eigil Nilsen on Synergy Skandinavian uusin tiimijohtaja!  Hän on tehnyt lujasti töitä, omistautunut täysin Synergyn tuotteiden myyntiin ja markkinointiin ja kehittynyt tällä tavoin vahvaksi johtajaksi markkina-alueellaan.

Rolv kuuli Synergystä ensimmäisen kerran Presidential Executive Mads Østvangilta joulukuussa 2008 ja tuli mukaan Synergyn toimintaan huhtikuussa 2009. Tuolloin hän oli huolissaan omasta terveydentilastaan ja tunsi tarvetta kokeilla uusia vaihtoehtoja. Madsin luottamus Synergyn tuotteisiin teki  suuren vaikutuksen Rolviin, jota Madsin omistautuminen asialleen motivoi suuresti.

Aloitettuaan Synergy-tuotteiden ja erityisesti ProArgi-9+-tuotesarjan käytön Rolv on havainnut niiden monipuoliset terveydelliset vaikutukset. Rolv on todennut terveellisen elämäntapansa olevan Synergyn tuotteiden ja palkkiojärjestelmän ansiota. Tuotteilla on merkittävä positiivinen vaikutus myös tunne-elämän tasapainoon ja elämänlaatuun. Rolv nauttii siitä, että hän saa esitellä Synergyn terveysvaikutteisia tuotteita ja liiketoimintamahdollisuuksia muille. Hän on tyytyväinen voidessaan auttaa toisia tiimijäseniä saavuttamaan tavoitteitaan samalla kun hän itse työskentelee omien tavoitteidensa saavuttamiseksi.

Rolv uskoo lujasti Synergyn ydinarvoihin ja erityisesti tiimityöskentelyyn, joka on hänen mielestään menestyvän liiketoiminnan kulmakivi. Rolv toteaa, että hänen oma menestyksensä perustuu pitkälti yhteistyöhön omien mentoreiden Mads Østvangin ja Martin Østvangin sekä omien tiimijäsenten kanssa.  Rolv pitää osaamisen ja tietotaidon jakamista oman alalinjan kanssa olennaisen tärkeänä tekijänä. Rolv on tiiviissä yhteydessä tiimiinsä Skypen ja puhelimen välityksellä, kotitapaamisissa ja matkoilla yhteistapahtumiin.

"Tutustu itse Synergyn tuotteisiin, jotta voit kertoa niistä omakohtaisesti", Rolv opastaa. "Määrittele seuraavaksi pitkän aikavälin tavoitteet ja jaa ne pienemmiksi osatavoitteiksi, jotka pitää tarkistaa säännöllisesti. Sponsorisi toimii tässä apuna! Lue kaikki tuotteisiin liittyvä lähdemateriaali. Tutustu Synergyn internetsivustoon ja esittelyihin. Kun työskentelet näin joka päivä menestyksesi eteen, voit saavuttaa
tavoitteesi!"

Rolvin tavoitteena on saavuttaa Pearl Executive -taso ennen Synergyn Euroopan huippukokousta Barcelonassa syyskuussa 2014, johon on vielä 8 kuukautta. Seuraamme suurella mielenkiinnolla Rolvin menestystä seuraavien kuukausien aikana!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us