ProArgi-9+-tuotteet Physicians' Desk Reference -käsikirjassa

Synergyn tehokkaan ProArgi-9+ -ravintolisän tiedot löytyvät nyt maailman eniten käytetystä lääkeoppaasta, Physicians’ Desk Reference- eli PDR-käsikirjasta. 


Physicians’ Desk Reference julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1947, mistä alkaen se on ollut lääketieteen ammattilaisten arvovaltaisin lääkkeitä ja lääkemääräyksellä toimitettavia valmisteita koskeva tietolähde. Lippulaivatuotteemme ProArgi-9+ -ravintolisän sisällyttäminen PDR-käsikirjan vuoden 2014 painokseen on Synergylle erittäin hyvä uutinen: yhä useammilla ihmisillä on tätä kautta mahdollisuus tutustua huippuluokan tuotteeseemme ja sen terveydellisiin hyötyihin.

PDR-käsikirja on aina ajan tasalla oleva, tunnustetuin ja arvostetuin lääkeopas, joka on käytössä lääkärien vastaanotoilla, apteekeissa, sairaaloissa ja kirjastoissa ympäri maailman. PDR-käsikirja ilmestyy myös sähköisenä versiona. Sekä painettu että sähköinen versio sisältävät ProArgi-9+ -tuotesarjan myyntipäällyksen tiedot, annosteluohjeet, kuvia ja muita tietoja tuotteesta. Olemme vakuuttuneita siitä, että yhä useammat potilaat, lääkealan ammattilaiset ja opiskelijat löytävät näin ProArgi-9+ -tuotteet ja kertovat myös muille niiden terveyttä edistävistä vaikutuksista.CONVERSATION

Instagram

Follow Us