Synergy Euroopan ensimmäinen e-lehti ilmestyy!

Tutustu uuteen sähköiseen lehteemme!


Uuden julkaisun selkeä ja tyylikäs ulkoasu on suunniteltu yhteensopivaksi myös mobiililaitteiden kanssa, ja se on helposti luettavissa esimerkiksi älypuhelimella ja tabletilla.

Sähköisessä lehdessä on tärkeitä uutisia Synergy WorldWiden toimitusjohtajalta Dan Normanilta. Euroopan asiantuntijaryhmän jäseniltä saat parhaat vinkit ja neuvoja, joita voit hyödyntää liiketoiminnassasi. Ryhmän jäsenet ovat Euroopan menestyneimpiä tiimijohtajia, joilla on taito viestiä voimaannuttavasti. Kerromme julkaisussa laadunvalvontayksikön äärimmäisen tarkasta työstä ja prosessista, jolla laadunvalvonta varmistaa, että Synergyn tuotteissa käytetään vain parhaiden alihankkijoiden toimittamia, puhtaimpia ja turvallisimpia raaka-aineita. Kun kerrot muille Synergyn toiminta-ajatuksesta ja arvoista, on tärkeää korostaa alihankkijoiden valintamenettelyn tärkeää merkitystä.

Tulevissa numeroissa kirjoitamme mm. syventäviä artikkeleita Synergyn tuotteista ja julkaisemme säännöllisesti henkilökuvia Euroopan markkina-alueen työteliäistä ja motivoituneista tiimijäsenistä. E-lehti tulee olemaan tärkein Euroopan alueen tiedotusväline, josta saat uusimmat markkina-aluettamme koskevat Synergy-johdon viestit.

Kerro e-lehdestä tiimillesi ja kaikille, jotka haluavat tietää lisää Synergy WorldWidesta.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us