Tutustumme Synergyn strategiseen tutkimusjohtajaan tohtori Matthew Trippiin

Luonnontieteiden tohtori Matthew Tripp aloitti toukokuussa 2013 Synergy WorldWiden ja Nature’s Sunshine Products -yhtiön uutena strategisena tutkimusjohtajana. Johtoryhmämme on ottanut ilolla vastaan Matthew Trippin laajan asiantuntemuksen ja kokemuksen ravintolisätuotannon alalla.

Tohtori Trippin jäsenyys yhtiön johtoryhmässä on jälleen uusi osoitus Synergy WorldWiden ja Nature's Sunshinen sitoutuneisuudesta jatkuvaan tuotekehitykseen ja innovointiin. Haluamme olla johtava korkealaatuisten funktionaalisten ravinteiden valmistaja, ja investoimme jatkuvasti henkilöstöömme ja brändiimme.

Matthew Tripp työskenteli aiemmin ravintolisiä valmistavan Metagenics-yhtiön tutkimus- ja tuotekehitysosaston apulaisjohtajana. Työssään hän johti kliinisten ravintovalmisteiden ja funktionaalisten elintarvikkeiden tutkimusta, tuotekehitystä, turvallisuustestejä ja kliinistä testausta. Hän on ollut mukana yli 100 patentin ja patentoidun sovelluksen julkaisussa. Tätä ennen Tripp työskenteli useiden Fortune 500 -luetteloon hyväksyttyjen yhtiöiden tutkimus- ja tuotekehitysyksiköissä. Hän suoritti luonnontieteiden tohtorin tutkinnon Washington State University -yliopistossa pääaineenaan fysiologia/mikrobiologia. Western Michigan Universityssa hän suoritti ylemmän korkeakoulututkinnon pääaineenaan mikrobifysiologia/bakteerigenetiikka ja alemman korkeakoulututkinnon                                                                              pääaineenaan biologia.

Matthew Tripp on mukana työryhmässä, johon kuuluvat varatoimitusjohtaja ja Chief Science Resource Officer tohtori  William Keller, Quality and Regulatory Affairsin varatoimitusjohtaja Lynda Hammons ja Spanish Forkin tuotantoyksikön suunnittelu- ja projektinhallintapäällikkö Trent McCausland. Toivotamme tohtori Matthew Trippin sydämellisesti tervetulleeksi Synergy-perheeseen!


CONVERSATION

Instagram

Follow Us