Tiedotus: Tulevia Työkaluja Ja Muutoksia

Hyvät tiimin jäsenet,
Kuten viime viikolla ilmoitimme, olemme tehneet ahkerasti töitä IT-testauksen parissa. Iloksemme voimme ilmoittaa, että aiemmin tällä viikolla päivitimme hinnoittelu-, kampanja- ja tilaustyökalut ja muut sisäisiin tilausprosesseihin käytettävät työkalut. Muutosten myötä tuotteiden kestotilausten hinnat ovat nyt 10 % alhaisemmat kuin tiimin jäsenten tai asiakkaiden normaalihinnat.

Tiimin jäsenille tarkoitettu uusi sovellus tulee kaikkien eurooppalaisten tiimin jäsenten ladattavaksi perjantaiaamuun 10.12. mennessä. Sovellus helpottaa liiketoiminnan hallintaa huomattavasti. Esimerkiksi uusien tiimin jäsenten rekisteröinti onnistuu entistä kätevämmin, ja asiakkaiden, tilausten ja liiketoiminnan seurantatyökalut ovat käytettävissä vaivattomammin.

Aloitamme uuden asiakassivuston julkaisun suunnitellusti Isosta-Britanniasta 15.12., ja heti sen jälkeen ovat vuorossa Italia, Itävalta, Norja, Saksa, Slovenia ja Suomi. Niiden jälkeen julkaisemme uuden asiakassivuston muilla markkinoilla.

Haluan kiittää yritystiimiämme, joka on käyttänyt loistavien työkalujen kehitykseen, testaukseen ja käyttöönottoon lukemattomia tunteja ja jatkaa edelleen työskentelyä tulevina viikkoina, kuukausina ja vuosina julkaistavien uusien parannusten ja työkalujen parissa.

Synergyllä on tällä hetkellä meneillään monia hankkeita, joiden tarkoitus on antaa yritykselle etulyöntiasema terveyden, hyvinvoinnin ja mahdollisuuksien saralla. Kiitos kärsivällisyydestänne parannusten toteutuksen aikana. Pyrimme kaikin tavoin tukemaan yhteistä tavoitettamme jättää perintö jälkipolville.

 

Parhain terveisin,

Lynn E. Ohman
toiminnanjohtaja, Eurooppa

CONVERSATION

Instagram

Follow Us