Uudet julkaisut ja muutokset

Synergy Summit 2021 -tapahtuman aikana meillä oli ilo ilmoittaa jännittävistä uusista työkaluista ja muutoksista, jotka ovat osa Synergyn uudistusta. Muutos tapahtuu vaiheittain ja se alkaa 1.12.2021 ja jatkuu vuonna 2022.

Muutosten ensimmäinen vaihe ja käyttöönotto liittyy ydinjärjestelmiimme ja -toimintoihimme. Muutoksen avulla Synergyn tiimin jäsenet voivat kehittää ja tehostaa Synergy liiketoimintansa rakentamista. Prosessit yksinkertaistuvat, tiimin jäsenyyden ja asiakkaan väliset edut ja erot selkeytyvät.

Tällä viikolla aloitamme kampanja- ja hinnoittelujärjestelmiemme päivityksen ja samalla siirrymme uuteen sovellukseen ja verkkosivustoon. 

Joulukuun toisella viikolla julkaisemme uuden Synergy sovelluksen, joka tulee olemaan tiimin jäsenten työkalu.
 
Joulukuun puolessa välissä on aika julkaista uusi asiakkaiden verkkosivu. Ensimmäisessä vaiheessa sen saavat käyttöönsä Suomi, Norja, Iso-Britannia, Italian, Saksa, Itävalta ja Slovenia markkina-alueet ja muut maat tulevat mukaan myöhemmin.
 
Tämän vaiheittaisen lähestymistavan avulla otamme 1.1.2022 lähtien käyttöön ilmaiset toimituskulut tilaa ja säästä -tilauksille. Tästä johtuen siirrämme tuotteidemme hinnankorotuksen alkamaan 1.1.2022. 

Yhteenvetona uudistusten aikataulu on seuraava:

  • Taustalla olevan järjestelmän muutos: joulukuun 1. viikko
  • Synergy App eli tiimin jäsenten työkalu: joulukuun 2. viikko
  • Asiakkaiden verkkosivuston julkaisu: alkaa joulukuun 3. viikolla ja jatkuu asteittain markkinoiden mukaan
  • Palkkioiden korotukset, tilaa ja säästä-ilmainen toimitus ja siihen liittyvät hinnankorotukset: 1.1.2022
 
Olemme investoineet kuluneen vuoden aikana uusiin työkaluihin ja uudistuksiin miljoonia dollareita sekä lukemattomia työtunteja. Pahoittelemme viivästystä, mutta samalla olemme todella innoissamme voidessamme vihdoin tuoda nämä työkalut käyttöösi. 

Haluamme auttaa sinua Synergy liiketoimintasi rakentamisessa. Teet todella tärkeää työtä - jätät jälkeesi perinnön terveydestä, vauraudesta ja viisaudesta - viedessäsi Synergy viestiä eteenpäin.

Tulevan kuukauden aikana saat lisätietoa näistä jännittävistä uusista työkaluista. Valmistaudu myös kuulemaan uusista asioista ja työkaluista, jotka julkaisemme tammikuussa 2022 ja vuoden 2022 aikana.
 
Ystävällisin terveisin,
 
Lynn E. Ohman
Executive Director, Europe

CONVERSATION

Instagram

Follow Us