Muistoissamme Gene Hughes (1930–2021)

Nature’s Sunshinen kanssaperustaja Gene Hughes on poissa

Gene Hughes auttoi muita hyvinvoinnin ja vaurauden tielle Nature’s Sunshinen kautta

LEHI, Utah, 6.12.2020 — Nature’s Sunshine Productsin kanssaperustaja ja hallituksen jäsen Gene Hughes (28.9.1930–3.12.2021) nukkui pois viime viikonloppuna 91 vuoden ikäisenä.

”Genen läheiset ja hänen suuri Nature’s Sunshine -perheensä jäävät kaipaamaan häntä, mutta hänen perintönsä jälkipolville näkyy yhä liiketoiminnassamme”, Nature’s Sunshinen toimitusjohtaja Terrence Moorehead toteaa. ”Yritys oli Genelle rakas, ja hän solmi läheisiä suhteita eri puolilla maailmaa toimivien työntekijöiden ja tiimin jäsenten kanssa.”

Genen omat kokemukset luonnon parantavasta voimasta toimivat kannustimena yrityksen perustamiselle, ja hänen uranuurtajahenkensä edisti Nature’s Sunshinen kasvua olennaisesti. Hän oli 49 vuoden ajan mukana mullistamassa luonnollisen hyvinvoinnin alaa ja muokkaamassa lisäravinneteollisuutta.

Gene aloitti yrttituotteiden kapseloinnin yhdessä vaimonsa ja perheensä kanssa ja matkusti Yhdysvaltain länsiosissa myymässä niitä hyvinvointimyymälöihin. Maan lisäravinnekäyttäjien ja vaihtoehtoisen terveydenhoidon toimijoiden määrä oli kasvussa, ja tuotteille löytyi nopeasti otolliset markkinat. Ennen pitkää kukoistava yritys laajensi liiketoimintaansa yli 40 maahan.

Gene halusi levittää sanomaa luonnon voimasta ympäri maailmaa. Hän suhtautui laatuun, tinkimättömyyteen ja palvelualttiuteen intohimoisesti, ja tämä asenne auttoi pientä perheyritystä kasvamaan kansainväliseksi miljoonaluokan yritykseksi.

Gene oli yrityksen ensimmäinen pääjohtaja, ja hän oli aktiivisesti mukana yrityksen toiminnassa elämänsä loppuun saakka. Lämpimästä hymystään ja sydämellisestä naurustaan tunnettu Gene muodosti pysyviä ystävyyssuhteita monien työntekijöiden ja tiimin jäsenten kanssa. Hän suhtautui yritykseen perheensä jatkeena, ja hän loi yrityskulttuurin, jossa välitetään työntekijöistä, tiimin jäsenistä ja asiakkaista.

”Gene omisti elämänsä muiden auttamiselle Nature’s Sunshinen kautta”, Moorehead sanoo. ”Kunnioitamme hänen elämäänsä ja muistoaan levittämällä sanomaa luonnon parantavista voimista myös jatkossa.”

Geneä jäivät kaipaamaan Nature’s Sunshinen kolmas perustajat Pauline Hughes, hänen seitsemän lastaan Craig Hughes, Chris Hughes, Heidi Hughes Hastings, Sherston Hughes Faux, Julie Hughes King, Jeni Hughes McCoard ja Kristi Hughes Dowding, sekä 37 lastenlasta ja 8 lastenlastenlasta. Genen vaimo ja Nature’s Sunshinen kanssaperustaja Kristine nukkui pois helmikuussa 2020.

Perhe toivoo, että halukkaat kunnioittavat Genen muistoa kukkien tai lahjojen sijaan lahjoituksella Impact Foundationille. 

Nature’s Sunshine ja Synergy WorldWide
Nature’s Sunshine Products (NATR) on menestyvä terveys- ja hyvinvointialan yritys, joka myy ravinto- ja hygieniatuotteita yli 40 maassa. Yrityksen tuotteet valmistetaan sen omissa huippuluokan laitoksissa. Näin varmistetaan, että tuotteet ovat markkinoiden laadukkaimpia, turvallisimpia ja tehokkaimpia. Synergy WorldWide on Nature’s Sunshine Productsin kokonaan omistama tytäryritys, jonka tavoitteena on myös parantaa ihmisten elämänlaatua.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us