Uudet hinnat tammikuusta 2022 alkaen

Synergy Euroopan hinnoittelu on pidetty ennallaan useiden vuosien ajan, mutta tuotantoon, ainesosiin ja kuljetuksiin liittyvien kustannusten ja kulujen kasvaessa teemme pienen tarkistuksen. Tämä säätö mahdollistaa useita etuja tiimin jäsenille ja asiakkaille: yleisiä parannuksia palkkion maksuvaluuttakurssiin ja ilmaisen toimituksen Tilaa & Säästä -tilauksille.

 01.01.2022 alkaen otamme käyttöön uuden yksinkertaistetun hinnoittelun virtuaalikonferenssin aikana ilmoitetun mukaisesti. Tukkuhintaa (tavallinen tiiminjäsen) korotetaan 7 %. Hinnoittelu jaetaan tiiminjäsenhinnoitteluun ja asiakashinnoitteluun, joissa perustana on tiiminjäsenen normaalihinta.

Tiiminjäsenille uusi tukkuhinta on +7%. Tiiminjäsenen Tilaa & Säästä -hinta on 10 % pienempi kuin tiiminjäsenen normaalihinta.

Asiakkaille normaalihinta on 20 % Tiiminjäsenen normaalihintaa (tukkumyynti) korkeampi. Tilaa & Säästä -asiakas saa 10% alennuksen normaalihinnasta.

Huomautus: Tilaa & Säästä viittaa kuukausitilausjärjestelmään, joka tunnettiin aiemmin nimellä Autoship.

Katso hinnasto, joka on voimassa tammikuusta 2022 alkaen.

 

Selkeämmät asiakasprosessit

Selkeytämme asioita niin sinun, tiimisi kuin asiakkaidenkin näkökulmasta. Tiimin jäsenille ja asiakkaille on omat normaalihinnat: tukkuhinnat (tiimin jäsenille) ja jällenmyyntihinnat (asiakkaille).

Kestotilaus

Kestotilaus (jonka nimi oli aiemmin autoship-tilaus) on kuukausitilaus, jonka valitessasi suosikkituotteesi toimitetaan sinulle automaattisesti. Kestotilaus helpottaa elämää, ja lisäksi saat 10 prosentin alennuksen normaalihinnoista. Jos olet tiimin jäsen, alennus lasketaan tukkuhinnasta. Jos olet asiakas, alennus lasketaan jälleenmyyntihinnasta.

Kaiken lisäksi kestotilauksiin on mahdollista saada ilmainen toimitus.Jos teet kestotilauksen tiimin jäsenenä, saat maksuttoman toimituksen kuukausittaisille yli 200 CV:n kestotilauksille. Lisäksi saat mahdolliset lisätilaukset samaan hintaan niin kauan kuin sinulla on aktiivinen kestotilaus. Asiakkaat saavat maksuttoman toimituksen kaikille kestotilauksille niiden koosta riippumatta. Lisätilaukset hinnoitellaan normaalisti.


Komissiot nousevat

Haluaisitko ansaita enemmän Synergy WorldWiden itsenäisenä tiimin jäsenenä? Voit pitää komissioiden nousua palkankorotuksena. Markkinoista ja valuutasta riippumatta luvassa on parempia tuloja: eurojen osalta palkkiot nousevat 7,4 %, puntien osalta 8,3 % ja Norjan kruunun osalta 23 %. 

Valuutta Nykyinen taso Uusi taso Erotus Nykyinen palkkio Uusi palkkio
Euro 0.74 0.795 7.4% € 740 € 795
Ison-Britannian
punta
0.6 0.65 8.3% £ 600£ 650
Norjan kruunu 6.1 7.5 23% Kr 6100Kr 7500
Puolan zloty 3.33.55 7.6% Zloty 3500 Zloty 3766
 

Termejä ja esimerkkejä

Siirrettävät asiakkaat - Luovumme kanta-asiakkaiden asiakastyypistä. Nykyiset kanta-asiakkaat pysyvät silti kanta-asiakkaina (ja heidät siirretään samaan luokkaan tiimin jäsenten kanssa), elleivät he peru asiakkuuttaan tai ellei heitä alenneta jälleenmyyntiasiakkaiksi. Alennus tapahtuu kahdesti vuodessa. Kanta-asiakkaat, jotka eivät ole tilanneet mitään määritetyn puolen vuoden kuluessa (tammi-kesäkuun tai heinä-joulukuun välillä), alenevat jälleenmyyntiasiakkaiksi.
  
Jälleenmyyntibonus – Tiimin jäsenille maksetaan jälleenmyyntibonus, joka lasketaan vähentämällä heidän jälleenmyyntiasiakkaidensa tuotteisiin käyttämästä arvonlisäverottomasta summasta (joko jälleenmyynti- tai kestotilaushinnasta) kyseisten tuotteiden tiimin jäseniltä veloitettava arvonlisäveroton normaalihinta (tukkuhinta). Bonus maksetaan seuraavan kuun komissioiden yhteydessä.

Esimerkki: Asiakas Jaana ostaa tuotteita verkosta kertatilauksena, jonka arvonlisäveroton normaalihinta on 108 euroa. Hänen sponsorinsa Jukka saa tämän ostoksen perusteella jälleenmyyntibonuksena  asiakkaan maksaman hinnan ja tiimin jäsenten normaalihinnan välisen erotuksen. Tässä tapauksessa Jaana maksoi 108 euroa (arvonlisäveroton hinta), ja tiimin jäsenten hinta olisi 90 euroa (arvonlisäveroton hinta). Tiimin jäsenelle maksettava jälleenmyyntibonus olisi siis 108 ¬ – 90 = 18 euroa.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us