Väliaikatiedotus digitaalisista uudistuksista – asiakkaiden verkkosivusto melkein julkaisuvalmis

Viime viikolla julkaisimme Euroopassa Synergy-tiimin jäsenille tarkoitetun sovelluksen, joka tukee liiketoiminnan hallintaa ja kasvattamista muun muassa helpottamalla ja nopeuttamalla uusien tiimin jäsenten rekisteröintiä. Jos et ole vielä ladannut sovellusta, voit lukea siitä lisää täältä
 
Seuraavaksi julkaisemme Synergy Europen uuden verkkosivuston, jonka keskiössä ovat asiakkaiden rekisteröinti ja tilaukset. Uutta sivustoa on kehitetty jo vuoden ajan, ja nyt se on viimeisessä testaus- ja hyväksyntävaiheessa. Sivusto julkaistaan vaiheittain eri markkinoilla – julkaisu aloitetaan Isosta-Britanniasta, ja heti sen jälkeen ovat vuorossa Italia, Itävalta, Norja, Saksa, Slovenia ja Suomi. Niiden jälkeen julkaisemme uuden asiakassivuston muilla markkinoilla.

Tällä hetkellä uskomme sivuston olevan käytössä erittäin Pian. Ulkoasultaan raikas ja nykyaikainen sivusto on entistä helppokäyttöisempi, ja seuraavien kuukausien aikana sille lisätään myös uusia toimintoja.
 
Ensimmäisessä vaiheessa luvassa ovat seuraavat uudistukset:
 
1. Ulkoasu
Halusimme uuden työkalun näyttävän raikkaalta ja nykyaikaiselta. Uusi, pirteä ulkoasu tukee Synergy WorldWiden kasvua.
 
2. Yksinkertaistettu ja parannettu asiakaskokemus
Uusi verkkosivusto on käytettävyydeltään entistä parempi, ja se tarjoaa nopean, helpon ja kätevän ostokokemuksen. Otamme mielellämme vastaan palautetta parannetusta käyttökokemuksesta sekä sinulta että asiakkailtasi! 

3. Automaattinen jälleenmyyntibonus 
Uuden verkkosivuston kautta voit nyt ansaita jälleenmyyntibonuksia automaattisesti. Uudet asiakkaasi maksavat tuotteista asiakashinnan, joka on 20 % korkeampi kuin tiimin jäsenten normaali hinta tai 10 % korkeampi kuin tiimin jäsenten kestotilaushinta ilman arvonlisäveroa. Hintaerotus palautuu suoraan sinulle sponsoroivana tiimin jäsenenä, ja se maksetaan jälleenmyyntibonuksena kunkin kuukauden komissioiden yhteydessä. 

Huomaathan, että uudet tiimin jäsenet rekisteröidään vanhoilla sivuilla uuden sivuston seuraavaan julkaisuvaiheeseen eli alkuvuoteen 2022 saakka. Suosittelemme kuitenkin, että käytät siihen asti uutta tiimin jäsenille tarkoitettua sovellusta, jonka kautta tiimin jäsenten rekisteröinti onnistuu kätevämmin.

Digitaalisen uudistuksen myötä on luvassa vielä paljon muitakin parannuksia. Esimerkiksi tulevan asiakasohjelman kautta asiakkaat voivat saada ilmaisia tuotteita suosittelemalla meitä muille.

Muistathan myös, että nostamme hintoja hieman 1.1.2022. Vuoden lähetessä loppuaan kannattaa siis vielä hyödyntää nykyiset hinnat.

Toivotan sinulle terveyttä ja menestystä nyt ja ensi vuodelle!

Terveisin

Lynn Ohman
toiminnanjohtaja, Eurooppa

CONVERSATION

Instagram

Follow Us