Taakse katsoessa: Mullistavia havaintoja ProArgi-9+-tuotteesta Hughes-tutkimuskeskuksessa

Kolme vuotta sitten, Hughes Center for Research and Innovation -keskuksen tutkijat ovat tehneet useita merkittäviä Synergyn ProArgi-9+-tuotteeseen liittyviä havaintoja. He ovat huomanneet, että ProArgi-9+ pystyy asioihin, joihin l-arginiini ei yksinään kykene. Näiden havaintojen perusteella Nature’s Sunshine on hakenut Yhdysvalloissa ennakkopatenttia, joka varmistaa, että yksinoikeus tuotekoostumukseen pysyy Synergyllä.

Nature’s Sunshinen entinen johtava tiedemies Matthew Tripp kertoi havainnoista hieman.

”Lukuisat tutkimukset ovat osoittaneet l-arginiinin kardiovaskulaariset hyödyt”, Tripp selitti. ”Alustavat in vitro -kokeemme ja tutkimuksemme ihmisillä ovat kuitenkin osoittaneet, että ProArgi-9+-tuotteen ainutlaatuinen ainesosien yhdistelmä tehostaa l-arginiinin vaikutuksia monin tavoin.”

Tutkimus 1
Keho muuntaa aminohappo l-arginiinin typpioksidiksi, joka tukee verenkiertoa ja kardiovaskulaarisia toimintoja. Vaikka l-arginiini voi yksinään lisätä tämän biologisen merkkiaineen pitoisuutta syljessä, kyseessä on asteittainen prosessi. ProArgi-9+:n testien yhteydessä Nature’s Sunshine sen sijaan huomasi, että tuote nostaa kehon typpioksidipitoisuutta huomattavasti ja nopeasti.

Tutkimuksen löydökset ovat tärkeitä, sillä muut tutkimukset ovat osoittaneet, että ikääntyminen ja huono ruokavalio voivat heikentää typpioksidia tuottavien aineenvaihduntajärjestelmien tehoa. Terve typpioksiditaso on tärkeä verisuonten asianmukaisen laajenemisen, verenpaineen sekä lihasten, sydämen ja keskushermoston toiminnan kannalta*.

Tutkimus 2
Aiemmat tutkimukset ovat osoittaneet, että l-arginiinilla ei ole merkittävää vaikutusta myeloperoksidaasiin, joka on typpioksidin tuotantoa estävä entsyymi. L-arginiinilla ei myöskään ole merkittävää vaikutusta LDL-kolesterolin hapettumisen ehkäisyssä. Hughes-tutkimuskeskuksen alustavassa tutkimuksessa havaittiin, että ProArgi-9+:n ainesosien yhdistelmä sen sijaan laskee myeloperoksidaasitasoa ja auttaa vähentämään LDL-kolesterolin hapettumista.

”Nämä uraauurtavat tutkimukset ovat juuri sellaisia kuin toivoimme Hughes-tutkimuskeskuksessa tehtävänkin, kun se avattiin helmikuussa 2015”, Synergy WorldWiden johtaja Dan Norman sanoo. ”Matthew Trippin ja hänen taitavien tutkijoiden tiiminsä ansiosta voimme nyt todistaa ne vaikutukset, joita ProArgi-9+-tuotteella voi olla ihmisten elämänlaadun parantamisessa. Tämä on jännittävä uutinen, ja odotamme malttamattomina, että pääsemme levittämään sitä. Toivottavasti pystymme jatkossa auttamaan entistä useampia ihmisiä eri puolilla maailmaa optimoimaan terveytensä.”

Yhdessä tutkimusten tulokset osoittavat, että ProArgi-9+:llä on positiivinen vaikutus sydämen ja verisuonten terveyteen, koska se tukee typpioksidin tuotantoa ja laskee myeloperoksidaasitasoa. Nämä löydökset puhuvat ProArgi-9+:n käytön puolesta sydämen terveyden optimoinnissa.

Hughes-tutkimuskeskus jatkuvasti todistaa Synergyn tuotteiden tehon. On Synergy WorldWiden kannalta todella hienoa, että sen tuotteiden takana on joukko niin taitavia ja kokeneita tutkijoita, joiden tutkimukset tukevat Synergyn tavoitetta jättää maailmalle pysyvä terveydellinen perintö.

TÄÄLTÄ voit lukea virallisen lehdistötiedotteen alkaen 2015.

* http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25883934

CONVERSATION

Instagram

Follow Us