Terrence Mooreheadistä uusi toimitusjohtaja

Synergy WorldWidella on ilo esitellä uusi toimitusjohtajansa Terrence Moorehead. Kokenut Moorehead aloitti Synergy WorldWiden ja Nature’s Sunshinen luotsaamisen kohti valoisaa tulevaisuutta 1.10.2018.

Mooreheadillä on yli 20 vuoden kokemus kuluttajastrategioiden laatimisesta, prosessien vahvistamisesta ja kannattavuuden parantamisesta. Monimutkaisiin muutoksiin, brändien elvyttämiseen ja tehokkaiden tiimien rakentamiseen tottuneena hän on oiva lisä yrityksemme joukkoihin.

”Terrencen johdolla jatkamme maailmanlaajuista kasvuamme ja yllämme uusiin saavutuksiin”, Synergy WorldWiden johtaja Dan Norman sanoo. ”Hän tuntee suoramyyntialan, brändit ja strategiat, ja hän tunnistaa ihmisten johtajuuspotentiaalin. Siksi hän on täydellinen valinta tehtävään.”

Kattava ja vaikuttava ansioluettelo on vasta alkua. Energisyytensä ja ihmiskeskeisyytensä ansiosta Mooreheadistä on varmasti apua kaikille Synergy-tiimin jäsenille.

Ennen NSP:lle/Synergylle saapumistaan Moorehead työskenteli Carlisle-Etcetera LLC:llä, joka tuottaa ylellisiä naistenvaatemallistoja. Carlislella hän vahvisti brändiä, nykyaikaisti tyyliä ja paransi palvelua monikanavaisen lähestymistavan kautta. Hän on toiminut myös hajuvesiin ja hygieniatuotteisiin keskittyvän Dana Beautyn toimitusjohtajana. Tällöin hän keskittyi kannattavuuteen tehostamalla yrityksen myyntiä, tuotekehitystä ja markkinointia.

Sitä ennen Moorehead työskenteli yli 20 vuotta Avon Productsilla. Hänen aikanaan yrityksen liikevaihto nousi 2 miljardista dollarista 12 miljardiin. Avonilla hän ehti toimia kansainvälisen strategiasuunnittelun varajohtajana, Pohjois-Amerikan strategia- ja digitaaliyksikön varajohtajana sekä Avon Italyn, Avon Canadan ja Avon Japanin johtajana.

Ennen Avonia Moorehead työskenteli hallinnon alan konsulttina Booz Allen Hamiltonilla.

Hänellä on kauppatieteiden maisterin tutkinto Columbia University Graduate School of Business -yliopistosta ja humanististen tieteiden kandidaatin tutkinto Boston College in Economics and Marketing -oppilaitoksesta.

”Minulle on ilo ja kunnia päästä osaksi Nature’s Sunshinen loistotiimiä”, Moorehead toteaa. ”Yrityksellä on pitkä historia ja se tunnetaan laadusta ja innovaatioistaan, mutta sillä on myös erinomaiset mahdollisuudet kasvuun. [Synergyn] johtava asema tuotekehityksessä antaa erinomaiset lähtökohdat kasvulle. Yhdessä jäsentemme ja työntekijöidemme kanssa viemme liiketoiminnan uudelle tasolle.”

Tervetuloa Synergy-perheeseen, Terrence! Odotamme kasvuideoitasi innolla.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us