Biome Core Kit

Mikrobiomin huolto edistää huipputason hyvinvointia.

Meistä jokaisen sisällä elää monimutkainen bakteerien, sienten ja mikroflooran ekosysteemi, jota kutsutaan mikrobiomiksi. Se on hyvinvointimme ydin. Yhä useammat tieteelliset tutkimukset osoittavat, että kehon hyvinvointi ja toiminta paranevat, kun mikrobiomista pidetään huolta.

Tutkimusten perusteella Synergyn lääketieteellinen ja tieteellinen toimikunta suosittelee terveellistä ruokavaliota, liikuntaa ja Synergyn ainutlaatuisia ravintolisiä. Yhdessä ne auttavat painonhallinnassa sekä olon, kehon toiminnan ja yleisen hyvinvoinnin parantamisessa.

Biome DT-, Biome Shake- ja Biome Actives -tuotteita on nyt saatavana uudessa yhteispaketissa. Tuotteiden lisäksi Biome Core -kuukausiohjelma sisältää myös ruokailu- ja liikuntaohjeet, jotka tehostavat hyvinvoivan mikrobiomin hyötyjä.


Biome Core Kit -paketin sisältö

• 2 Biome Shake-pakkausta  (600 gramman purkkia)
• 2 Biome DT-pakkausta  (30 pussin laatikkoa)
• 2 Biome Actives-pakkausta  (30 kapselin purkkia)

Biome Core -ohjelma

Mikrobiomin kuukausihuolto: Korvaa joka päivä yksi ateria Biome Shake -pirtelöllä, nauti kaksi pussillista Biome DT: tä ja ota kaksi Biome Actives -kapselia.

Vältä sokeri- ja hiilihydraattipitoisia ruokia. Suosi niiden sijaan kasviksia, proteiineja ja kuituja.

(Vinkki: Pidä Biome Shakea aina ulottuvilla, jotta voit milloin tahansa korvata epäterveellisen aterian sillä.)

Ruokavaliosuosituksiin voit tutustua Biome Core -oppaassa.

Biome Core Kit kannattaa

Biome Core Kit on erinomainen valinta kuukausittaiseen autoship-kestotilaukseen, ja Biome DT-, Biome Shake- ja Biome Actives-tuotteiden tilaaminen paketissa myös kannattaa. Paketin hinta on nimittäin yli 100€ edullisempi kuin samojen tuotteiden yhteishinta erikseen tilattaessa.

Mikrobiomisi on väkevä, ja niin olet sinäkin. Kun huollat mikrobiomiasi kuukausittain, huomaat hyödyt varmasti. Paras aika aloittaa on juuri nyt.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us