Marcin Jezistä Keski-Euroopan General Manager


Synergy WorldWidella on ilo esitellä Synergyn Keski-Euroopan markkinoiden uusi General Manager, Marcin Jez. Marcin on lahjakas ja motivoitunut johtaja, jolla on vahva tausta. Nyt hänen osaamisensa on Puolan, Saksan, Itävallan ja Tšekin Synergy-tiimien käytettävissä.

Synergyn yritystiimin edustajana Marcin pyrkii parantamaan tiimin jäsenten ja johtajien kommunikaatiota. Hän ymmärtää verkostomarkkinoinnin ammattilaisten kohtaamia haasteita ja mahdollisuuksia, ja hän uskoo Synergyn tavoitteeseen parantaa ihmisten elämänlaatua.

Marcin on toiminut johtotehtävissä vuodesta 2008. Hän puhuu englantia, saksaa ja puolaa. Marcinin tavoitteena on tehdä Keski-Euroopasta Synergy WorldWiden vahvin markkina-alue. Tässä hän aikoo hyödyntää uusia ideoita, asiakaskeskeisiä strategioita ja ongelmanratkaisukykyään.

Marcin vieraili vastikään Synergyn uudella toimistolla Yhdysvalloissa. Hän tutustui valmistustiloihin ja tapasi Hughes Center for Research and Innovation -tutkimuskeskuksen [link] työntekijöitä. Kokemus teki häneen vaikutuksen, ja hän kertoo olevansa innoissaan tilaisuudesta työskennellä läpinäkyvässä yrityksessä, jolla on erinomainen palkkio-ohjelma ja huippulaatuisia tuotteita.

Tervetuloa tiimiin, Marcin! On ilo saada sinut avuksemme levittämään sanomaa huipputason hyvinvoinnista.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us