Entistä ehompi Purify-paketti ja -ohjelmaopasSynergy WorldWide on uudistanut Purify-tuotepakettia ja -ohjelmaopasta. Nyt tiimin jäsenten ja asiakkaiden on helpompi käyttää tuotteita omien tarpeidensa mukaan.

Huolellisten tutkimusten perusteella Synergyn lääketieteellinen ja tieteellinen toimikunta sekä Hughes-tutkimuskeskuksen henkilökunta ovat hyväksyneet 21 päivän Purify-ohjelman. Viikon mittaista Purify-ohjelmaa suositellaan edelleen, mutta pidemmällä ohjelmalla saavutetaan samat puhdistavat vaikutukset.


Uutta

1. PIDEMPI OHJELMA: Kuten jo mainitsimmekin, alun perin viikon kestänyttä Purify-ohjelmaa voidaan nyt pidentää 21 päivään. Uusi ohjelmaopas on saatavilla verkossa. Siinä on ohjeet ohjelman keston pidentämiseen.

2. ENEMMÄN BIOME ACTIVES -KAPSELEITA: Purify-paketti sisältää nyt 60 Biome Actives -annosta aiemman 30:n sijaan. Hintaan tämä ei vaikuta.


3. QR-KOODI: Koska Purify-opas on saatavilla verkossa, jokaisessa paketissa on kätevä QR-koodi. Kun skannaat koodin puhelimellasi, pääset suoraan käsiksi tietoihin, jotka takaavat onnistuneen puhdistuskokemuksen. Pääset digitaaliseen Purify-oppaaseen myös tästä.Purify-paketti on täydellinen aloituspakkaus niille tiimin jäsenille ja asiakkaille, jotka haluavat huolehtia mikrobiominsa hyvinvoinnista. Sen jälkeen on hyvä jatkaa uudella Biome Core -paketilla, joka kannattaakin lisätä kuukausittaiseen autoship-kestotilaukseen. Paketit auttavat sinua terveen mikrobiomin ja huipputason hyvinvoinnin saavuttamisessa.

Purify-ohjelma voi mullistaa elämäsi. Kokeile itse. Juuri nyt on hyvä aloittaa.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us