Torino Magica -kampanja


Synergyn seuraava EU-konferenssi järjestetään Italian Torinossa, ja haluamme nähdä myös sinut paikan päällä! 1.1.2018 alkaen tiimin jäsenet voivat ansaita jopa 1 500 € Torinon-matkaansa varten.

Torinon kaupunki on täynnä ihmeitä, ja niitä tapahtuu myös matkaan valmistautuessamme.

On nimittäin aika julkistaa Torino Magica -konferenssikampanja. Sen aikana saatat päästä todistamaan, kuinka pronssi muuttuu hopeaksi ja hopea kullaksi. Sinulle voi ilmestyä ylimääräisiä ansioita. Näet liiketoimintasi kasvavan silmissä. Sellaisia ovat Synergyn ihmeet!

Torino Magica -kampanjassa ansaitset pisteitä Elite Honors -pätevöitymällä, saavuttamalla uusia nimikkeitä ja kehittämällä liiketoimintaasi. Ne sata tiimin jäsentä, joilla on eniten pisteitä Torino Magica -pistetaulukossa viimeisenä kampanjapäivänä 30.9., saavat sijoituksestaan riippuen 400–1 500 € matkarahaa.

Samalla sinulla on tilaisuus kilpailla hienoista kuukausipalkinnoista. Voit tarkistaa sijasi pian julkaistavassa Torino Magica -pistetaulukossa viikoittain. Lienee sanomattakin selvää, että tähtäimeen kannattaa ottaa ykkössija – joka kuukausi.TOIMINTAPERIAATE 
Pätevöitymisaika: 1.1.–30.9.2018
Osallistumiskelpoiset tiimin jäsenet: tähdestä Team Director -tasolle

SADAN PARHAAN PALKINNOT
Ensimmäiseksi, toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet nappaavat tietysti suurimmat palkinnot, mutta heidän lisäkseen 97 muuta voittajaa palkitaan tuntuvasti. Palkinnot on tarkoitettu käytettäväksi vuoden 2018 Euroopan-konferenssimatkaan, joten ne maksetaan vain tapahtumaan ilmoittautuville ja osallistuville tiimin jäsenille.

Sadan parhaan luettelo julkaistaan lokakuun 2018 ensimmäisellä viikolla.

1. sija: 1 500 €
2. sija: 1 000 €
3. sija: 1 000 €
4.–25. sija: 700 €
26.–50. sija: 600 €
51.–75. sija: 500 €
76.–100. sija: 400 €

KUUKAUSIPALKINNOT
Kymmenen eniten pisteitä ansainnutta jäsentä palkitaan kussakin kuussa upeilla palkinnoilla, kuten Synergy-tuotteilla, lahjakorteilla ja lomilla. Nyt sinulla on siis joka kuukausi hyvä syy kehittää liiketoimintaasi ja saada aikaan ihmeitä.

Torino Magica -kampanja kestää 9 kuukautta, joten sinulla on yhdeksän mahdollisuutta voittaa. Voittajat julkistetaan aina seuraavan kuun alussa. Esimerkiksi tammikuun voittajat paljastetaan siis helmikuun ensimmäisellä viikolla.

TAMMIKUUN PALKINNOT
1. sija: iPad
2. sija: Beats by Dr. Dre Solo2
3. sija: GoPro Hero Session
4. sija: Jaybird X3 Bluetooth earphones
5. sija: Polaroid 300 Instant Camera
6. sija: Amazon Fire 7 Tablet
7. sija: Trulūm Complete Skin Care Line
8. sija: Trulūm Complete Skin Care Line
9. sija: Muzili YG3 Plus Fitness monitor + SLMsmart Health Shake
10. sija: Muzili YG3 Plus Fitness monitor + SLMsmart Health Shake

Palkinnot vaihtelevat kuukausittain. Tilaisuus kannattaa siis hyödyntää joka kuukausi.

PISTEJÄRJESTELMÄ 
Oletko valmis tositoimiin?


Kuukausivoittajat saavat tavarapalkintoja, ja Torino Magica -voittajat ansaitsevat matkarahaa konferenssia varten – sekä oikeuden rehennellä saavutuksellaan. Nähtäväksi jää, ketkä Torino Magica -kampanjan voitokkaimmat tiimin jäsenet ovatkaan.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us